Αναρτήθηκε από: firfiris | 16 Ιουνίου, 2009

Αχ, Ευρώπη! Εσύ μας μάρανες…

Αντιγράφω που τον σημερινόν Πολίτην

Κτυπούσε τη γειτόνισσα ο γαμπρός και τον παρότρυνε ο πεθερός!

Καβγάς για το σκουπιδοτενεκέ!

Είχαν διαφορά για το ακριβές σημείο όπου έπρεπε να είναι τοποθετημένος ο κάδος απορριμμάτων, που τοποθέτησε ο δήμος στη γειτονιά και πιάστηκαν στα χέρια

Προβλήματα μεταξύ γειτόνων υπάρχουν διαφόρων ειδών και εντάσεων.
Τι γίνεται όμως, όταν μια μικρή διαφορά καταλήγει σε ποινικό δικαστήριο και μάλιστα ο ένας εκ των δύο γειτόνων οδηγείται πίσω από τα σίδερα;
Μια τέτοια ιστορία ήχθη πρόσφατα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και χθες ο 35χρονος κατηγορούμενος, που κρίθηκε ένοχος μετά από πλήρη ακροαματική διαδικασία, για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον της γειτόνισσάς του, τέθηκε υπό κράτηση μέχρι την επιβολή της ποινής που, εκτός απροόπτου, αναμένεται σήμερα.

Ο σκουπιδοτενεκές
Το αντικείμενο της διαφοράς του 35χρονου κατηγορούμενου με την ηλικιωμένη γειτόνισσά του, δεν ήταν άλλο από την τοποθεσία του καινούργιου σκουπιδοτενεκέ που τοποθέτησε στη γειτονιά ο δήμος.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου όλα άρχισαν όταν ο πεθερός του καταδικασθέντος μετακίνησε τον καινούργιο σκουπιδοτενεκέ από το τέρμα της γειτονιάς μπροστά την οικία της παραπονούμενης που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του γαμπρού του. Η γειτόνισσα ζήτησε από τον πεθερό του 35χρονου να μεταφέρει τον κάδο απορριμμάτων στην αρχική του τοποθεσία και τότε ήταν που επενέβη ο γαμπρός.

Χωρκαθκιά…
Αφού συζήτησαν έντονα με την γειτόνισσά του, της είπε πως είναι «χωρκαθκιά, αμόρφωτη, αγράμματη και παλαβή».
Η ηλικιωμένη αντέδρασε με τη φράση «φτου σου ρε, είσαι και μορφωμένος…». Και αφού ολοκληρώθηκε ο πολιτισμένος διάλογος ο 35χρονος αποφάσισε να αφήσει τα λόγια και να περάσει στα έργα. Σήκωσε το χέρι και χαστούκισε την γειτόνισσά του στο αριστερό μάγουλο.
Είχε όμως και οπαδό που τον …εμψύχωνε. Ο πεθερός του, που τον καμάρωνε, παρενέβη λέγοντάς στον γαμπρό του «καλά της έκαμες, δώσε της τζαι άλλες». Μετά από αυτό ο 35χρονος ξεθάρρεψε κι άλλο και επιτέθηκε εκ νέου στη γειτόνισσα η οποία όμως, έκανε ελιγμό, ξέφυγε και κατάφερε να ανταποδώσει το χαστούκι. Η δική της χαστουκιά κρίθηκε από το Δικαστήριο ως αυτοάμυνα.
Τελικά ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και τέθηκε χθες υπό κράτηση εν αναμονή της ποινής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ

—————-

Εμείς είμαστεν οι Ευρωπαϊοι! Εμείς θα λύσουμεν μόνοι μας το Κυπριακό! Εμάς χρωστά ο κόσμος ούλλος!

Δώστε μας τζιαι σώννουμεν ‘κόμα…


Σχόλια

  1. Ο πολίτης είναι όπως τους ψαράδες. Που κάμνουν το τόσο τόοοοοσο …οποτε τούτοι οι διάλογοι μπορεί να είναι υπερβολικοί έως πλασματικοί.

  2. Προτεινόενη αλλαγή τίτλου: Αχ, Avrupa !

    New Wave, jazz rock, sex drugs rock ‘n’ roll

    Να σου στείλω το τραγουδάκι;

  3. Προτεινόμενη αλλαγή τίτλου: Αχ, Avrupa !

    New Wave, jazz rock, sex drugs rock ‘n’ roll

    Να σου στείλω το τραγουδάκι;

  4. Ε ρε ξύλο που μας πρέπει….


Σχολιάστε

Kατηγορίες