Αναρτήθηκε από: firfiris | Νοέμβριος 26, 2010

Αιτίες χωρισμού (der Schrei)

23:00

Η νύχτα άπλωσε το πέπλο της ακόμα μια φορά πάνω από την παλιά πόλη της Λευκωσίας. Οι χότζιες έσιει ώρα που εφκάλαν φάουσα και πλέον ξεκουράζονται μέχρι τις πεντέμιση που θα αρχίσουν να παουρίζουν για το κουρμπάν μπαϊραμ. Τα πουλιά κουρνιάζουν αμέριμνα μες την φυλλοσιά των μαυρομμάτων τζιαι των άλλων δεντρών που χαρίζουν το σσιός τους στην καρκιάν της Λευκωσίας.

Οι κοτζιάκαρες εβαοθήκαν έσσω τους τζιαι ροχχαλίζουν αμέριμνα μετά το χαμομήλι τους. Η μόνη κίνηση που υπάρχει στους δρόμους είναι αλητόπαιδα που την είδαν αναρχικοί τζιαι παν να ξιμαρίσουν κάποιου τον τοίχο τζιαι περίεργοι που σταματούν μπροστά που τα 2-3 πουτανιά που εμείνασιν, με την λαμπούαν την κότσιηνη να σπάζει το μουντό πορτοκκαλλί του οδικού φωτισμού.

Η νύχτα εν ήσυχη. Μιαν κάθε τόσο ακούεται η σειρήνα κανενός περιπολικού ή καμιάς άμπουλας. Δεν είναι καν σαββατοκυρίακο για να ακούεται το τούγκου τούγκου που τα κλάπ. Ένας σσύλλος λάσσει. Σίουρα δέννεν ο δικός μου που τζοιμάται που τες 8. Όσοι εν ξύπνιοι παρακαλούν να μεν αρκέψουν οι άλλοι σσύλλοι να του απαντούν.

Τίποτε δεν ταράσσει την σιγή της Χώρας. Ή έτσι φαίνεται…

23:07 Μια απόκοσμη κραυγή, κραυγή βασανισμένου που τα τάρταρα της κόλασης, κραυγή κάποιου που οι δκιαόλοι τον χογλούν μες σε μιαν καζάναν σπάζουν την νεκρικήν σιγή. Οι σσύλλοι σιωπούν που τον φόον τους μπροστά σε έτσι ουρλιαχτά. Τα πουλιά ξυπνούν χασκιασμένα τζιαι με το ένστικτον της αυτοσυντήρησης πετούν μακριά, κάπου που να μην ακούν έτσι βασανιστικούς ήχους.

Ένας μεθυσμένος που γυρέφκει το αυτοκίνητον του αρχίζει να βουρά που τον φόον του προς τα κατεχόμενα. Οι μόνοι που δεν ταράσσονται, όϊ γιατί έπαυσεν το ουρλιαχτόν να είναι τρομαχτικόν τζιαι γεμάτον αγωνίαν, εν οι κατοίκοι του συγκεκριμένου μαχαλλά που το εσυνηθίσαν πλέον.

Ξέρουν ότι τούτος που ουρλιάζει είμαι εγώ. Κάθε νύχτα σχεδόν την ίδιαν ώραν. Οι πιο συμπονετικοί βάλλουν τον σταυρό τους. Ξέρουν ότι έτσι ώραν ήρτεν η φίλη μου στο κρεβάτι τζιαι έβαλεν τα κρύα της πόθκια πας τα βραστά τα δικά μου.

-«Το φτωχόν το κοπελλούιν…» λαλεί η μια

-«Έτσι ευγενικός. Κάθε πρωί λαλεί μας καλημέρα» συμπληρώνει η άλλη.

-«Τζίνη η φιλενάδα του γιατί εν φορεί κλάτσες ολάν;» διερωτάτε ένας παππούς που έμεινεν ξύπνιος για να παρακολουθήσει πολιτική συζήτηση.

Ξέρω πολλά καλά τι κάμνει πριν να έρτει στο κρεβάτι. Ιμίσς πάει τουαλέτα αλλά είμαι σίουρος ξαπλώνει πας την καρέκλα της κουζίνας με τα πόδκια ίσια πάνω τζιαι βάλλει τα μες τον θάλαμο να παγώσουν καλά καλά. Δεν εξανάνιωσα τίποτε πιο παγωμένον στη ζωή μου. Τέσσερα χρόνια Καναδάν τζιαι δεν εκρύωσα τόσο.

Να ξέρεις ότι έδωσα πολλήν αγάπη σε τούντην σχέση τζιαι αν θέλεις να χωρίσουμεν πέ μου το. Είμαι μεγάλος τζιαι αντέχω. Ιδεμή ΒΑΛΕ ΚΛΑΤΣΕΣ!

Advertisements

Responses

 1. Φέτος μεν της βάλεις τίποτε μες την κλάτσαν του Άη Βασίλη που κρέμμεται που το τζάκιν. Άφηστην έτσι όφκερην να την φορήσει! Ή μάλλον, βάρτεις αλλό μιαν κλάτσαν (του Άη Βασίλη) μέσα…έτσι για ναν ζευκάριν

 2. Μην είσαι απολύτος. Δωστης επιλογές. Καλτσες ή εστω ζαρτιέρες.

 3. […] Αιτίες χωρισμού (der Schrei) « Ξενύχτικον “Μιραμπέλλα” […]

 4. όχι καλέ, εγώ ξέρω ότι η μια δουλειά των αντρών εν η θερμάστρα
  μα ούτε εκείνα που καταφέρνετε δεν θέλετε να κάμνετε;

 5. hahahahahahah

  men kamnete etsi sior. Eto en krya ta pothkia mas, en eimasten plasmata tzi’emeis?
  😀
  (akouw ta tziai gw)

 6. Για τελευταία φορά, έχω αργή κυκλοφορία του αίματος στα άκρα, όπως οι περισσότερες γυναίκες!

 7. Κάμνε της μασάζ στα πόθκια πριν ππέσει τζιαι βρύξε…

  Δοκίμασε και τα χαστουκάκια…

  Νομίζω δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τις πιθανές θετικές παρενέργειες μιας τέτοιας τακτικής, ε;

 8. Πουγιόττα να της πιάσεις. Φτηνή και σίγουρη λύση.

 9. […] 2. Ο συνδυασμός πολιτικών απόψεων, χιούμορ τζιαι προσωπικών εμπειριών που θκιαβάζω κάθε μέρα (ο Φιρφιρής έφυρεν με προχτές). […]

 10. Όπως είπε τζιαι κάποιος πιο πάνω ,είμαστε τζιαι εμεις πλάσματα έτο μόνο τα ποθκια μας εν κρυά έ τζιαι τα σιαίρκα,αλλά …. η καρκιά ζεστή!!.Φιρφιρίκκο μου είσαι απόλαυση!!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: