Αναρτήθηκε από: firfiris | Ιουνίου 1, 2009

Η φάρμα των ζώων

Θέλω κι εγώ να παντρευτώ στο Μετόσιην του Τζύκκου, αλλά δεν έχω παπά πρόεδρο. Θέλω τζι εγώ να παντρευτώ στο Μετόσιην του Τζύκκου αλλά ο παπάς μου δεν εκλέγηκε φωνάζοντας για δίκαιη λύση τζιαι δίκαιη κοινωνία όπου όλοι οι πολίτες θα είναι ίσοι τζιαι χωρίς προνομιακή μεταχείριση! 

Γίνεται; Πρέπει ναν ο υπαρκτός σοσιαλισμός που ακούω τούτος. 

Τέλος πάντων, μην αφήνετε τες μουρμούρες του νεοφιλελεύθερου να σας χαλούν την μέρα σας.

Ελπίζω μόνον ο Πρόεδρος να μας σάσει εξίσου καλά με την κόρη του σε ότι αφορά την λύση του Κυπριακού.

 

Ξέρετε,  όλα τα ζώα είναι ίσα, κάποια όμως είναι πιο ίσα από τα άλλα. 

Μουουουου!

 

(Ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Κύκκου που διαχειρίζεται την περιουσία της Μητρόπολης στο όνομα του Χριστιανεπώνυμου πληρώματος της Κύπρου με φειδώ και χωρίς διακρίσεις. Καλά να σου κάμει ο Ττόμης).

Advertisements

Responses

 1. καλα ρε, το προβλημα ποιο ειναι?

  η αζουλα θα σας φαει..

 2. Τζι εγώ πατέρας να ήμουν το ίδιο θα έκαμνα.
  Με μόνη διαφορά ότι δεν θα εμίλουν για ισότητα τζιαι δικαιοσύνη όπου εστέκουμουν τζιαι όπου έβρισκα.

  «Γαρ λέγουσι οι δάσκαλοι τηρείτε και ποιείτε. Τα έργα αυτών ου ποιείτε»

 3. για μας που εν ασχολουμαστε με γαμους , ταχα εν γινουνται γαμοι στο μετοσhi ?

  κ τελοςπαντων π εν το προβλημα κ το αθεμιτο , ελεγχει η κυβερνηση το μετοσhi ? εν και παντρευτικαν σε κανενα υπουργειο .

 4. Έτσι έτσι αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πόσο πονεμένοι «άνθρωποι» είναι οι αριστεροί, η εργατική τάξη, τα παιδιά του λαού. Ισότητα οπωσδήποτε..
  Ο Χριστόδιας χειρίζεται εξίσου καλά το κυπριακό με την εσωτερική διακυβέρνηση και τις υποσχέσεις του.

  Αζουλέφκω…..

 5. @timis Το θέμα δεν είναι αν ελέγχει η κυβέρνηση το μετόχι ή όϊ. Ούτε ιδιωτικό είναι φυσικά αλλά ανήκει στην εκκλησία (που θεωρητικά ανήκει σε όλους τους χριστιανούς).
  Ούτε κατηγορώ τον Πρόεδρο γιατί εβρέθην τόπος να κάμει η κόρη του το γάμο. Οποιοσδήποτε πατέρας είχε την ίδια επιλογή (κανένας εκτός που τον ίδιο στην προκειμένη περίπτωση) θα το έκαμνε. Τολμώ να πω πως οποιοσδήποτε πατέρας θα μπορούσε να προωθήσει με οποιοδήποτε τρόπο το παιδί του (είτε εις βάρος άλλων ή όχι) θα το έκαμνεν.
  Με ενοχλά όμως που παρουσιάζεται ο άλλος ως προασπιστής της δικαιοσύνης τζιαι της ισότητας, της μη διάκρισης τζιαι κάμνει τα όμως. Η προνομιακή μεταχείρηση που μόνη της εν έναν πράμαν, αλλά άμαν καταντά υποκρισία εν άλλο.

  Φυσικά εν μικρό πράμα τούτο τζιαι δεν κρίνεις την ζωή τζιαι τους αγώνες του άλλου που τούτον το πράμαν αλλά ήταν πολλά χτυπητό. Εγώ δεν θα το επερίμενα που τον συγκεκριμένο Πρόεδρο.

  Το να πετάσσεις σκουπίδκια μες την στράτα εν έναν πράμα, να πετάσσει σκουπίδκια ο Περδίκης όμως εν άλλο… Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

  Ελπίζω ναν η εξαίρεση τζιαι όϊ η αρχή μιας τάσης τούτο.

 6. Όταν ήμουν νεοσύλλεκτος στο ΚΕΝ Λάρνακας, μαζί μου στο ΚΕΝ ήταν τζαι ο γιος του Αντρέα Χρίστου νυν δήμαρχου Λεμεσού. Ο γιος του ετύγχαννε προνομιακής μεταχείρισης στο λόχο.
  Όταν ήταν το εντευκτήριο που ήρταν οι γονιοί μας να μας δούσιν, η οικογένεια του εν λόγω νεαρού ήταν λλίον πιο τζι που τη δική μου. Σε κάποια φάση επετάχτηκεν κάποιος να προσφέρει καρέκλα του κύριου Χρίστου γιατί εμάσhιετουν να κάτσει πας την κάσια την πλαστική (της ΣΕΔΙΓΕΠ).
  Οπόταν (με το απαραίτητο ύφος) γυρίζει ο κύριος Χρίστου τζαι λαλεί του: «για όνομαν του Θεού φίλε μου, είμαστεν απλοί άνθρωποι εμείς…ούτε θέλουμεν ιδιαίτερην μεταχείρισην…»
  Τζαι έκατσεν πας την κάσhιαν. Ο τύπος που του επρόσφερεν την καρέκλαν εποθαύμασεν τζαι είπεν «είδες σιόρ τον αριστερόν ήνταλος καταλάβεται;»…ο υποφαινόμενος απλά εθκιαολίζετουν χαμηλοφώνως…

 7. Για το κυπριακόν βάσταξε Φιρφίριε. Λαλούν οι κακές γλώσσες ότι τίποτε έν έσιει τζιαι εν να τα φορτώσουν πάλε της Τουρκικής αδιαλλαξίας τζιαι εμείς να συνεχίσουμεν τον αντικωτακιχόν ανώγα όπου οι παρτιωτικές δυμάνεις Δήκο-Εδέκ-Ακέλ-Οικολόγοι θα συνεχίσουν να διαμοιράζονται την εξουσία. Μετά τες ευρωεκλογές λέγεται ότι τα πράματα θα ξεκαθαρίσουν τζιαι όλα θα γίνουν πάλι μέλιν γάλαν. Άτε, τζιαι σας εύχουμαι το Παπαδοπουλλούιν υπουργόν εσσωτερικών, τον Βαρνάβα υπουργό παιδείας τζιαι τον Κουλία πρόεδρον της Βουλής.

 8. @Aceras. Αν γινεί το κακό που λαλείς ρε μαϊφρεντ, πιάννετε μετανάστες στην Ελβετία. Τζιαι χαλάλιν σας τζιαι οι φόροι!

 9. siga na men mas peiraksoun o kouventoues sou re neofilelefthere.

  simfono me tin apopsi sou dame, an tzai prosopika eprotimousa na ekamnan politiko gamo

 10. εεε

  δηλαδή στο μετόσιη εν παντρεύκεται όποιος θέλει; ή εν πολλά ακριβό τζιαι χρειάζεσαι παπαν πρόεδρο;

 11. Φιρφίριρο τον Αδρανή, Αυτοκράτορα του Φιρφιριστάν και δια βίου Δικτάτορα.

  Your Majesty,

  Ακόμα δεν εβαρέσαν οι πυράες τζιαι αρκέψαμεν το παραμιλητόν!

  Πέραν της χρήσης μιας ιστορίας-συμβόλου (Φάρμα) των κινδύνων του απολυταρχισμού που κάθε (δεξιά και αριστερή) προσπάθεια πολιτικής φύσης εμπεριέχει …

  …για θέματα που εν καθαρά προέλευσης «Κυπραίικους Αρχοντοχωριάτικους της Ύστερης Μικτής Οικονομίας» …

  …όπου η Εκκλησία πρώτη ρουθουνίζει σαν «πιο ίσο ζώο» …

  … καταφέρνεις -στη προσπάθεια σου για καταγγελία πραγματικής ανισότητας -να κουρτίσεις συμπολίτες μας … όχι για άρση ή τιμωρία της αδικίας αλλά… για ανεύρεση μέσου που θα ανοίξει και στους ίδιους τις πύλες του παραδ… έεεε… της αίθουσας τελετών και άλλων υπηρεσιών εις Μετόχι Κύκκου.

  Να είσαι σίουρος, έχει νιόπαντρα που μπορεί αμέσως η σκέψη τους να επήε στο «ξέρουυμεν κανέναν;» ΑΑΑΑΑΓΓΓΓΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡ

  Άσε που μπορεί να βρεθεί κανένας πίκρης τζιαι να σου πει «έβρε νύφην πρώτα».

  Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου στον Πρίγκηπα Μότζιο τον Σαλιάρη.

  Ο Παντοκράτωρ των Ηλιθίων και Διοιηκητής των Κυπρίων Ατάκτων, Αγρίνιος.

 12. Συμφωνώ μαζί σου. Ούτε εγώ θα περίμενα κάτι τέτοιο από το συγκεκριμένο Πρόεδρο. Φαντάζομαι έχεις διαβάσει/ ακούσει περί πάρε-δώσε με τον Κύκκου (ό,τι μπορεί ο καθένας δίνει…).

 13. Ο

 14. Ο γαμπρός του Χριστόφκια είναι υπεύθυνος των τουρκικών μελετών του προεδρικού, ενώ οι συμφοιτητές του των τουρκολογικών σπουδών γυρεύκουν ακόμα δουλειά

 15. Τζι εγω ειμαι ενας πουτζινους που επηα στον πατερ Παρασκευα για να κλεισω γαμο στον Αρχαγγελο και ειπεν μου, μονο αν πεισεις τον Νικιφορο διοτι εν καμνουμε μυστηρια δαμε πλεον… παω στον νηκιφορο 2 φορες και τες 2 αναπαυετουν ειπεν μου η κορου τζιαμε..

  τελικα επαντρευτικα αλλου.. Αλλα την μερα που μου ειπεν ο πατερ παρασκευας οτι εν εμπορεν να με παντρεψει (επειδη εσταματησαν να καμνουν μυστηρια τζιμεσα), επηα τζιε εσιερετησε σε γαμο φιλου μου…

 16. ε μωρα εσκεφτηκα να καμουμε ενα meeting εμεις που γραφουμε/ διαβαζουμε κυπριακα μπλοκς και να καμουμε κομμα. Η εστω παρτυ.

  Τι λαλειτε;

  Οσοι ενδιαφερονται πεψετε μου ενα γραμμα.
  Δειτε τζαι το μπλοκ μου αν θελετε…
  http://cpringipas.blogspot.com/

 17. to epikindino den einai o gamos tis koris toy alla oti ton edialexan gia proedro prota oi agloamerikanoi kai ystera emeis.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: