Αναρτήθηκε από: firfiris | Μαΐου 5, 2009

Αν οι γεναίτζιες εκουμαντάραν την Κύπρον

Εν στατιστικόν γεγονός πως όσον παραπάνω γεναίτζιες έσιει μια χώρα μες το Κοινοβούλιον της, τόσον ποιό προοδευτική, ανεκτική τζιαι μορφωμένη εν τζίνη η χώρα. Αποδείχτηκε πως υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στην παρουσίαν γεναικών τζιαι κάποιων δεικτών οικονομικής ευημερίας.

 

Κακά τα ψέματα, τζιαι αν πιστέψουμεν τους Φεμινιστές-Μαρξιστές, οι νόμοι τζιαι οι θεσμοί σχεδιαστήκαν που άντρες για να εξυπηρετήσουν ούλλους μας, αλλά τελικά εκατάντησεν να εξυπηρετούν μόνον τους άντρες. Εφανταστήκετε λοιπόν τί θα γινόταν αν την Κύπρον συγκεκριμένα, με την κκελλέν που κολιαντιρίζουμεν τζιαι κουβαλούμεν, εκουμαντάραν την αποκλειστηκά οι γεναίτζιες στο όνομαν ούλλων μας , αλλά για δικούς τους σκοπούς; Αν δηλαδή οι γεναίτζιες ήταν στην θέση των αντρών τζιαι ενεργούσαν μόνον για τα δικά τους συμφέροντα;
Σίουρα κάτι τόσον ηλιθιώδες όπως ο πόλεμος τζιαι ο στρατός εν καθαρά αντρικόν προνόμιον τζιαι θα το εκαταργούσαν, αλλά με τον νούν που έχουν οι συμπατριώτισσες μου αμφιβάλλω πολλά για την ποιότηταν της ζωής μας.

Ο στρατός είπαμεν θα εκαταργήτουν διότι έννεν καλόν πράμαν, εν κρίμαν τα μωρά της μάμμας τζιαι κάμνουν τζιαι μύκητες τα πόδκια τους. Σε περίπτωσην πολέμου οι γεναίτζιες μας θα επιάνναν την παντόφλαν τζιαι μόλις εκαταλαμβαίναν πως ο Τούρκος δεν πτοάτε που τες παντόφλες, ακόμα τζιαι τα σάνταλα τα ψηλά με τον φελλόν για τακκούνιν, τότε θα εβουρούσαν σπίτιν τζιαι θα μας λέασιν «Αγάπη.Έσιει τούρκον πόξω, σκότωσ’ τον», παντές τζι εν μισιαρός για κατσαρίδα.

Το δικαστικόν μας σύστημαν επίσης θα κατέρρεεν διότι οι δικαστίνες θα αθωώναν τους κατηγορούμενους βάση του αν εν κκιούτ ή χαριτωμένοι. «Μάνα μου ρε, μοιάζει του Μαρτάκη/Σάκη τούτος, αποκλείεται να εσκότωσεν 4 άτομα με το χασαπομάσιαιρον». Οποιεσδήποτε συνομιλίες για το Κυπριακό επίσης θα καταρρέαν διότι δεν θα μπορούσαμεν να εργαστούμεν με μυστικότητα. Εν παρατραβημένον το ενδεχόμενον μια Κυπραία πρόεδρος που διαπραγματεύκεται με τους Τούρκους να πιάσει την φιλενάδαν της να της πεί έτσι τζι έτσι εγίνηκεν, εδώκαν μας την Μόρφου εδώκαμεν τους το τούτον, αλλά να μεν το πεί πάρακατω; Ζήτω που καήκαμεν.

Όσον αφορά την μεταναστευτικήν πολιτικήν, τζιαμαί τζι αν θα την επαθθέναμεν. Θα εβάλλαν οι Κυπραίεες Κυπραίεες αστυνομικίνες του ιμικρέϊσιον τζιαι όποια αλλοδαπή εθορκέτουν για ήταν ψηλή τζιαι καλλίγραμμη θα την εστρέφαν πίσω, ενώ θα αφήναν τες ανοστόπλαστες, τες κοντές τζιαι τες στραόφατσες που δεν αποτελούν απειλήν να μπούν. Το θετικόν της υπόθεσης είναι που με το κλείσιμον των συνόρων θα εκλείαν τζιαι τα καπαρέ που όπως όλοι γνωρίζουμεν εν οίκοι ανοχής τζιαι γυναικείας εκμετάλλευσης.

Ο δε οδικός κώδικας τζιαι η πολεοδομία θα εγίνετουν έναν χάλιν μαύρον. Οι θέσεις ππάρκιν θα εγίνουνταν τριπλάσιες για να μπορούν να παρκάρουν οι ίδιες ενώ οι προαγωγές στην δημόσια υπηρεσία θα ήταν για τα κλάματα με την μιαν να μεν προάγει την άλλην διότι ετόλμησεν τζιαι έβαλεν το ίδιον φουστάνιν μαζίν της στο γραφείον, ή γιατί της εμίλησεν με ύφος, ή γενικά για λόγους που μόνον οι γεναίτζιες ασχολούνται σε έτσι βαθμόν.

Αν υποθέσουμεν ότι οι γεναίτζιες θα επροωθούσαν την ισότητα στην εργασία τζιαι θα εσπάζαν τα παραδοσιακά ανδροκρατούμενα επαγγέλματα τότε ίσως να εβλέπαμεν γεναίτζιες:

α) Χτίστες

– ΡΑΑΑ! ΤΟ ΑΜΑΞΟΥΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΟΝ ΡΑΑΑ!

-ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΡΑ ΜΑΣΤΡΕ! ΡΕΣΣΕΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ.

-(Σφυρούν τζι οι δκυο) ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ ΠΟΥΡΕΚΚΕ ΜΟΥ!; ΔΙΚΛΑ ΔΕ ΜΑΣ!

 

β) Μηχανικοί

-Φίλε μου, το αυτοκίνητον σου εσάστηκεν.

-Τί είσιεν;

-Το σωληνούιν το κοκκαλλί έφκαλεν έναν μαύρο πράμα γιαξ τζιαι ως αποτέλεσμα το φυσουνούι έκαμεν φςςς φςςςς, αντί φφφφφφφφφφφς που εν το κανονικό τζι άλλαξα σου το. Επίσης κάτι μες την μηχανήν έκαμνεν τσιούκκου τσιούκκου τζιαι καλλύτερα να το πάρεις στην αντιπροσωπεία.

 

γ) Υδραυλικοί

-Πόσα για το αποχωρητήριο;

-Εν σου το σάζω;

-Γιατί;

-Βρωμά.

 

δ) Σκουπηδκιάριες

(Σόρρυ, αλλά εν εμπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλον να γράψω δαμαί).

 

Τί λαλείτε; Θα ήταν καλλύτερα τα πράματα όξα που τα σκατά στα κότσιρα;

Advertisements

Responses

 1. paeis firin firin …. Firfiri, en kanei pou miazeis tou Karoyian eproekipses tzai sovinistis!

 2. Κουβέντα να γίνεται 🙂

 3. en tis eshis se polli ipolipsi tis gynaikes e?

  ena exo na pw, an oi gynaikes elegxan ta dikastiria, isws oi paiderastes ke oi viastes na epianan tin timwria pou tous axize

 4. Καταρχήν είσιεν να σου κλείσουμε να μπλογκ!

 5. Εγώ νομίζω τα σκουπιθκιάρικα θα ήταν ούλλα κόκκινα/ρος/λιλά, οι φυλακές γεμάτες όμορφες τζαι άνοστους, τα ιδρύματα για ανάπηρους/ορφανά/με νοητική στέρηση και γενικότερα, μωρά και ενήλικες με προβλήματα θα ήταν πολλά καλλύττερα, οι δρόμοι θα ήταν πεντακάθαροι, συσταρισμένοι χωρίς πολλές στροφές, αδιέξοδα τζαι λακκούβες, με καθρέφτες σε κάθε φώτα τροχαίας, τζαι τα ανώτατα όρια ταχύτητας 30, 50, 75 ανάλογα. Πάρκινγκ παντού (συμφωνούμε) ή δημιουργία θέσεων παρκαδόρων σε όλες τις υπηρεσίες.

  Για την κυβέρνηση και τον πόλεμο να το σκεφτώ λλίον παραπάνω.

 6. pou ta skata sta poskata tzai emeis kalos sas ivramen… 😛 nomizw ena balance en oti prepei….

 7. Ε Φιρφιράκο η τεστοστερόνη σου τα φταίει όλααα.. 😛

 8. Η τεστοστερνόνη κάμνεις σε να τες ερωτεύκεσαι τες γεναίτζιες. Εν η τεστοστερόνη της μουτσιάς που σε κάμνει να τες μισάς :)))

 9. Αρέσκει μου που τα περιγράφεις παντές τζιαι εν πολλά σιηρόττερα που την τωρασινή κατάσταση.

 10. Oi genetzies tha itan pantou pio afstires kai apolites. Gia mena afto ine sigouro.

 11. απλά απορώ? τούτα ούλλα που γράφεις, πιστέφκεις τα ?
  πιστεύω ότι τα βλέπεις λίο επιφανείακα τα πράματα!
  εκτός αν από προσωπικές εμπειρείες μίσησες τπ γυναικείο φύλο.

  Φιρφηρή μου , άνοιξε τα μάτια σου! όταν εν υποστηρίζεις την ισότητα αντρών-γυναικών, που να πάμε να σταθούμε?

  Θέλει ψάξιμο το παιχνίδι!Αμα τπ ψάξεις καλά εν να έβρεις και τις γυναικες που εν να αλλάξουν και το κόσμο, και ύστερα τη ζωή σου αν το θέλεις.

  Απλά μεν είσαι τόσο απόλυτος.

  Μια φιλική συμβουλή.

 12. @desposyni Μια φιλική συμβουλή. Ξαναδκιάβαστην δεύτερην παράγραφον.

  Το κείμενο εν τζιαι αναρτημένον στην κατηγορία χιούμορ.

 13. οκεϊ έσασες τα 🙂
  είμαστε φίλοι τωρά!

 14. @ firfiris
  oppa re pelle! thank goodness you patched it up…..you naughty boy 🙂

 15. E firfiri kathete i kori mou dipla mou tzai eiden to trapezin tou kseniktykou. Pou eginin to pparti?Poios efaen tzai afiken ta tzeiamai etsi? arwtisen me

 16. @Aceras Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω. Η φωτογραφία δεν είναι δική μου τζιαι παντελώς άσχετη με το Ξενύχτικον.

 17. Ase pou etha ixes kai tin diki sou apopsi! opos paradigma «Καταρχήν είσιεν να σου κλείσουμε να μπλογκ! » idika oules en XITLERIKES! apo pote kapoies esikosan neo sistima «i apopsi sou tha perni ton rolo tou esostrefi kai ta public dimosievmata tha apagorevonte!!» E lipon se enimerono touto pou anaferes den tha argisi na erthi! idi exi ksekinisi!
  (kai o logos pou mas zilevoun)
  H alithia einai oti to istorikomas en katharo den anaferi gia mionotita kai sklavia dikeomaton tosa xronia! kai me to dikeon tous na ksespoun me skopo na ginonte apilitikes! «pistevo saftes kai tis katalamveno apolita, einai ora lipon na mas apodiksoun ti aksizoun!»

  simiosi: (to ksespasma ton antron tha erthi mono meta apo mia evnouxisi. Tora en pelli na xasoun ta orea , katse file mou eki astes na diekdikoun! na mas exoun kala xaxaxa)


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: