Αναρτήθηκε από: firfiris | Φεβρουαρίου 12, 2009

Το βκιολίν τ’ αράπη

Ετέλειωσεν…πιττίν. Άυριον το πρωϊν διώ την παραίτησην του μάστρου. Θα γράφει λλίον πολλά κάτι τέθκοιον..

Αγαπητέ Μάστρε,

Σας πληροφορώ ότι επιθυμώ άμεσα να διακόψω την συνεργασία  μου μαζί σας για πολιτικούς λόγους. Η κυβέρνηση μας, τζιαι συγκεκριμένα η νομοθετική εξουσία δεν έσιει υπόθεσιν, οπόταν και προτίθεμαι να μεταναστεύσω στην Σουαζιλάνδην της υποσαχάριας Αφρικής εις αναζήτησην μιας καλύτερης τύχης.

Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δώσατε, για την μέχρι στιγμής συνεργασία μας και σας εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον.

Με εκτίμησην

Φιρφιρής Φιρφιρίδης.

Αν αναρωθκιέσται γιατί πάω μετανάστης στους Ζουλού, εν που έμαθα σήμερα ότι η επιτροπή Άμυνας της Βουλής εσυζήτησεν το θέμαν, τζιαι παραθέτω σας το αυτούσιον που την σελίδαν της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η παραποίηση του εθνικού ύμνου κατά τον εορτασμό της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας που πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2008 στο στρατόπεδο «Χρήστος Σαμάρας» στην Αθαλάσσα.
ΕΛΕΟΣ! ΚΡΙΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Βασικά το τί έγινεν, τα βουτυρόπεδα της ΣΜΕΦ, δηλαδή η φιλαρμονική ορχήστρα της Εθνικής Φρουράς, που εμπήκαν τζιαμαί με το μέσον, εκάμαν τα πούττους στην εκτέλεση του Εθνικού μας Ύμνου ο οποίος έσιει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας στην εκτέλεση όπως το Κυκλάμινο στον αυλό τζιαι το Σι λα σο λα σι σι σι λα λα λα σολ σι σι στο πιάνο. Φυσικά οι της Εθνικής Φρουράς υπεύθυνοι εικάζω πως θα ενομίσαν πως έχουν να μάθουν το Islamey του Μπαλακίρεβ γιαυτόν τζιαι επέζαν τα πνευστά οσάν ναν συνδεδεμένα με την άλλην άκραν του πεπτικού αγωγού. Εγώ τον Εθνικό Ύμνο έφκαλα τον μόνος μου που ήμουν 13 γρονών μετά που 4 μαθήματα μπουζούκι.

ΈΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΗΜΙΝ, διότι η μόνη δουλεία, το αποκλειστικόν καθήκον που έσιει η ΣΜΕΦ είναι ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ FREAKING BLOODY ‘ELL ΜΟΥΣΙΚΗ!

Που δαμαί συμπεραίνουμεν με ΑΠΟΛΥΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ότι η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΦ

 1. Είναι στελεχωμένη αναξιοκρατικά με άτομα που ξεκάθαρα δεν έχουν σχέση με την μουσική τζιαι πιθανότατα δεν εξαναπιάσαν μουσικόν όργανον στα σιέρκα τους εκτός που το τρίγωνο στο Δημοτικό
 2. Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν έχουν απολύτως καμιάν άλλην δουλειάν να κάμνουν που το να διυλίζουν τον κόνωπα τζιαι να καταπίνουν τον κάμηλο.
 3. Τα λεφτά των φόρων μας παν του τζιερεμέ.

Έρκεται κανένας μαζίν μου στην Σουανζιλάνδη; Όσοι παραπάνω τόσο πιο φτηνά…

—-

Υ.Γ η φωτογραφία εν που το skopies.net

Advertisements

Responses

 1. Στο ποστ επρόλαβες. Στο πακετάρισμα άρκησες.

 2. Μα δηλαδή εδιάβασα 10 φορές την είδηση από τον Φιλελευθερο για να καταλάβω ότι δεν είναι πλάκα.

  Συμφωνώ ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην ξέρουν να παίζουν τον εθνικό ύμνο οι στρατιώτες που υποτίθεται ότι υπηρετούν τη θητεία τους με μόνη δουλειά… να παίζουν μουσική.

  Από την άλλη δεν είναι υπερβολικό το θέμα να κουβεντιάζεται στην επιτροπή άμυνας επι ώρες και μάλιστα να καβγαδίζουν οι βουλευτές για το θέμα.. Σκέφτηκα και το επιχείρημα που ακούστηκε πως «ο ύμνος παραποιήθηκε για να είναι ήρεμο το κλίμα εν όψει λύσης του κυπριακού» και ομολογώ ότι αδυνατό να το συλλάβω!

 3. “ο ύμνος παραποιήθηκε για να είναι ήρεμο το κλίμα εν όψει λύσης του κυπριακού” και ομολογώ ότι αδυνατό να το συλλάβω!…

  Εν είσαι μόνος σου.. εξεφύγαν τέλια πλέον .. τζιαι οι μεν τζιαι οι δε.

 4. Άν ενδιαφέρεσαι, θα σου πώ την ιστορίαν της ΣΜΕΦ, τζιαι τους λόγους που εξέπεσεν τόσο. Πρίν 20 χρόνια επουμπούριζεν ο τόπος που το ταλέντον των παιδκιών τζιαι τη μουσικότητα, τον επαγγελματισμόν. Έγινεν κάτι πρίν 18 χρόνια τζιαι επήρεν τον κατήφορο η μονάδα. Έτα τωρά. Φταίει το ΓΕΕΦ για τούντην καταστροφήν.

  • Φίλε, ακριβως πριν 18 χρόνια ήμουνα και γω στην ΣΜΕΦ και νομιζω καταλαβαινω για τι πραγμα μιλας.

 5. Άλλο η κυβερνηση και άλλο η νομοθετικη εξουσία όμως….

  Όπως και να εχει πάντως, η Βουλή έχει και ελεγκτικό ρόλο και για αυτό μπορεί να συζητά τέτοια θέματα στις επιτροπές.

  Ακριβώς επιδή είναι απαράδεκτο να μην ξέρουν οι συγκεκριμένοι στρατιώτες να παίζουν τον εθνικό ύμνο, η επιτροπή κάλεσε τους ιθύνοντες να δώσουν λόγο για τα καρακιοζιλίκια.

  Τώρα το τι βλακώδεις δικαιολογίες μπορεί να ακουστούν από τους υπεύθυνους εκεί είναι θέμα των στρατιωτικών και όχι του Σώματος.

  Όσον αφορά τούς βουλευτές, από κάθε κόμμα υπάρχουν αυτοί που κάνουν καλή δουλειά και αυτοί που δεν..
  Ξεχνούμε πάντως οτι εμείς τους στέλλουμε εκεί που είναι. Αν δεν μας αρέσουν να μην τους ξαναψηφήσουμε.

 6. Προτείνω να δόκουν τους βουλευτές που έφεραν το θέμα στη βουλή που ένα πιθκιάυλι, να διορίσουν τζιαι τον Κουλία μαέστρο τζιαι να παίζουν πρωί μεσημέρι βράδυ τον Εθνικό Υμνο.

  Εν μας παραιτούν

 7. eto pete pos oulloi tis smef empikan me meso. akou eparapiisan ton ethniko imno gia na en iremo to klima. eto ekaman ta pilies ta kolopeda ke prospathoun na ta kalipsoun tora. axristoi

 8. Pou mporo na to akouso touto to prama pou laleite?


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: