Αναρτήθηκε από: firfiris | Νοέμβριος 18, 2008

Αρμενική Γενοκτονία

Δημοσκόπηση του MSNBC καλεί τον κόσμο να ψηφίσει κατά πόσον πρέπει η Αμερικανική Κυβέρνηση να αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων.

 

Το λίνκ εδώ

Μια ερώτηση είναι. 

 

Παρακαλώ τους φίλους μπλόγκερς τζιαι μπλογκερούδες να προωθήσουν το λινκ τζιαι στα δικά τους μπλογκ αν γίνεται.

 

Θέκκιου.

Advertisements

Responses

 1. esy ti epsifises diladi?

 2. Τζαι πιον εν το πποιντ ρε κουμπάρε, η αρμένικη γενοχτονία εν το καλλύττερο πραμα που έγινε ποττέ για τους Αρμένιες. Κρατά τους ενωμένους γιατι τάχατε μου εν οι αδικημένοι του κόσμου. Αν την αναγνωρίσουν ύστερα εννα θέλουν πίσω την »greater armenia» τζαι πάντα κάτι εννα βρίσκουσιν ως δικαιολογία για κρατούν τες κοινώτητες τους. Αν είχασιν νάκκο τσίππα ήσιεν να πάσειν πίσω έσσο τους όπως επήασιν οι Εβραίοι της Κύπρου στο Ισραήλ, ο μόνος Αρμένης που τη Κύπρο που πήεν πίσω Αρμενία άμαν τους είπαν να στραφούν ήταν ο γείτονας μου ο Χακοπ. Τζαι γιατι εν επήασιν?, επειδή ο κυπραίος ήταν μισταρκός τζαι η επόμενη γεννιά των κυπραίων μισταρκοί των αρμένιων.

  Ο Χραντ Ντινκ ήταν εναντίον της »μάχης» της διασποράς για αναγνώριση της γενοχτονίας αλλά δαμέσα δα πάλε εφκίκαν μεστες στράτες να διαδηλώσουν υπέρ της αναγνώρισης επειδή οι »τούρτζιοι εσφάξαν τον δικό μας»

  Απον αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του.

 3. @anonymos Το αφήνω στην κρίση σου

  @Nakis Το πως εκμεταλλευτήκαν οι Αρμένηδες την γενοκτονία τζιαι αν τους «ωφέλησε» εν ένα πράμα, το αν όντος έγινε γενοκτονία εν άλλο. Το ερώτημα που τίθεται αυτήν την στιγμή εν το δεύτερο, κατά πόσον έγινεν η γενοκτονία η όϊ.
  Εγώ πιστεύκω πως έγινεν τζιαι πιστεύκω τα στοιχεία συνηγορούν προς τζίνην την κατεύθυνση.
  Γενόκτονία πιστεύκω έγινεν τζιαι στο Νταρφούρ, τζιαι στην Ρουάντα τζιαι αλλού. Απλά με τους Αρμένηδες ταυτίζουμαι παραπάνω ένεκα του ότι έχουμεν πληγεί που τον ίδιο λαό, τους Τούρκους.
  Το ότι ΤΖΙΑΙ με δικά μας λάθη επροκαλέσαμεν τους Τούρκους εν έναν πράμαν, αλλά ουδείς αμφισβητεί ότι τα μεγάλα θύματα της εισβολής είμαστεν εμείς, χωρίς να παραγνωρίζουμεν ευθύνες ή λάθη ή εγκλήματα ή παραλείψεις δικές μας. Έτερον εκάτερον.

 4. Το poll εν ρωτά αν έγινεν γενοχτονία, ρωτά αν πρέπει να την αναγνωρίσουν οι Αμερικάνοι.

  Εγιώ λαλώ σου ννε ρε κουμπάρε οκκέι, έγινεν η γενοχτονία πάρακατω?

  Οπως είπεν ο Ντινκ ο ίδιος »ο γιατρος της Τουρκίας εν η Αρμενία τζαι ο γιατρός της Αρμενίας εν η Τουρκία» ούλλα τα άλλα(να αναγνωριστεί/να μεν αναγνωριστεί/να φκούμε μεστες στράτες/να φανατίζουμε τα κοπελλούθκια) εν μουσκουρούθκια τζαι πιππίλλες για να ικανοποιούντε οι εθνοφατσιυμένοι Αρμένιες τζαι οι εθνοφατσιυμένοι Τούρτζιοι που την άλλη(όπως δαμέσα δα έχουμε άλλες πιππίλλες άμα θέλουμε να βρίξουν οι ακροδεξιοί).

 5. Με 80% προηγείται το «No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.» – είshεν πολλύν chance να ήταν διαφορετικά δηλαδή; Πφφτ.

  «Το ότι ΤΖΙΑΙ με δικά μας λάθη επροκαλέσαμεν τους Τούρκους εν έναν πράμαν, αλλά ουδείς αμφισβητεί ότι τα μεγάλα θύματα της εισβολής είμαστεν εμείς, χωρίς να παραγνωρίζουμεν ευθύνες ή λάθη ή εγκλήματα ή παραλείψεις δικές μας. Έτερον εκάτερον.» – arf arf arf ARF ARF! :P~

 6. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  ΑΒΛΕΨΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ!Αυτό έμαθα σήμερα…. Οπατέρας μου είχε ένα όγκο εμφανή εξωτερικά, στο κεφάλι. Ένας χειρούργος είχε εκτιμήσει ότι είναι αιμάτωμα, ενώ ήταν όγκος! Συνέστησε δε να μην γίνει αξονική τομογραφία!

  Νοιώθα ξεκρέμαστος, γιατί ήδη του χει φάει το κόκκαλο, έκανε μετάσταση στα πνευμόνια και στα επινεφρίδια και απ ότι λένε το επόμενο βήμα είναι ο εγκέφαλος!

  Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ξέρει για το συγκεκριμένο; έχει κάποιο γνωστό με τα συγκεκριμένα που να χει σωθεί;
  Ξέρει κανείς αν επιδέχεται ακτινοβολία ή κάτι σχετικό το κρανίο;

  Όποια γνωση σας θα είναι σημντικό όπλο για μένα! Γιατί μετα με βλέπω να παίρνω κανονικό όπλο!

  info.belarisa@gmail.com
  http://belarisa.wordpress.com

  όποιος μπορεί να βοηθήσει….

 7. Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους και τα σχόλιά τους εδω μέσα. Φυσικά και θα ψηφίσεις για να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Αρμενίων, όπως το ίδιο θα κάνανε κι αυτοί για να υποστηρίξουνε εμάς.
  Όσο για το πιο πάνω σχόλιο του φίλου belarisa, αν έχει κάποιος πληροφορίες ή κατι να ξέρει που μπορεί να τον βοηθήσει σε σχέση με αυτό που περνάει ο πατέρας του, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: