Αναρτήθηκε από: firfiris | Ιουλίου 11, 2008

Οι χειρότερες ιστοσελίδες

Σήμερα αγαπητοί αδκιασεροί του απανταχού Ελληνισμού θα σας αποκαλύψω τις δέκα πιο άνοστες, σπαστικές, εκτός τόπου τζιαι γρόνου, κακάσσχημες ιστοσελίδες. Κάτσετε καλά. Πιείτε το πρόζακ σας τζιαι προσέχετε να μεν την φάτε χαμαί που την ηλιοθιότητα τζιαι έλλειψην φαντασίας που θα δούν τα μμάθκια σας. Εγιώ μιαν φοράν επροειδοποίησα σας πάντως.

Να σημειωθεί ότι οι σελίδες επιλέγηκαν βάση του τί επιδιώκουν τζιαι το τί τελικά καταφέρνουν. Ακολουθεί σύντομη ερμηνεία τζιαι πικρόχολος σχολιασμός διότι σήμερα έτσι μου εκαύλωσεν.

5. Η πέμπτη πιο άχρηστη ελληνόφωνη σελίδα εν τούτη… το Γρουσαφένον Όνειρον . Άμαν γυρέψετε «εργασία από το σπίτι» μέσα στο γκούκολ θα σας το φκάλει πουπάνω πουπάνω με τίτλον «Λεφτά, Πολλά Λεφτά!» Μάλιστα, θα γίνετε με τα απιθανιοκμύρρια του Σκρούτζ. Θα κολυμπάτε μες την λίρα τζιαι θα κάμνετε την ζωή του ππαραλλή. Τούτοι που τα λεφτά τα πολλά που εφκάλαν εκάμαν την σελίδαν μόνοι τους τζιαι μάλιστα τρίγλωσση. Δούλεψε που σπίτι, γίνε σιεσολίρης. Μάλιστα! Δείχνει σου τζιαι την σπιταρόναν την νεοκλασσική τζιαι την Φερράρι την κότσινη τζιαι το κότερο τζιαι ρωτά σε «Κέρδιζεις όσο αξίζεις;» Φυσικά όχι. Ίσως γιατί είσαι αμόρφωτος τζιαι ανειδίκευτος; Όϊ φυσικά. Εν πλεκτάνη που τους Εβραίους να μεν φκάλλεις όσα σου αξίζουν τεμπέλη αμόρφωτε άνεργε. Αλλά τωρά η ζωή σου θα αλλάξει. Κάποιαν κομπίναν έσιει η κουβέντα…τζιαι η σελίδα για κάποιο λόγο δεν με κάμνει να νιώθω πως μπορώ να γίνω ζάμπλουτος σαν κάθουμαι πας τον κώλο μου. (Προσέξετε που πουκάτω έσιει «βήματα» τζιαι προχωράς μπροστά). Γελοία σελίδα.

4. Εαν αντέξατε την προηγούμενην σελίδαν, ίσως να θέλετε να δίσετε έναν μαξιλάριν για την επόμενην. Εν η σελίδα του διεθνούς μέντιουμ Άντζις Λουπέσκου.

Η σελίδα ξεκινά με μιαν φωτογραφίαν της κυρίας Λουπέσκου που να μοιάζει όπως το φάντασμαν που σου μιλά που το υπερπέραν. Κάμνω κλίκ πας την σημαιούα την ελληνικήν. Η σελίδα εν διακριτική με το κότσινον το καπαρετζίσιμο δίπλα που το άσπρο τζιαι σχεδιασμένη που τραβεστί πίθηκον σε ζωολογικόν κήπον χωρκού της Κίνας. Ισχυρίζεται πως εν «Διάσημη διαισθητική ψυχολόγος υπνοθεραπεύτρια – Ερευνήτρια Μεταφυσικής, με σπάνιες ικανότητες και δυνάμεις τηλεπάθειας» Εμέναν ο Μότζιο εν τζιαι τζίνος ερευνητής τζιαι διαισθητικός γιατί αρχίζει τζιαι λάσσει μου μόλις νιώσει ότι επάρκαρα το αυτοκίνητον τζιαι έσιει την σπάνιαν ικανότητα να κάμνει πισσιά του τζιαι κακκά του την ίδιαν ώρα. Η σελίδα έσιει διεθνείς σημαιούες διότι η κ. Λουπέσκου είπεν αρλούμπες σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Έσιει τζιαι τηλεπάθεια. «ΝΝΝΝΝΝΝ ΠΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΠΕΣΚΟΥ ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΓΚΚΚΚ». Τίποτε εν γίνεται. Φαίνετε έλειψεν η τηλεπάθεια Αν θέλετε αναλύει σας τζιαι την προσωπικότητα του συντρόφου σας. Να σας την αναλύσω εγώ μούχτιν; Εν ένας ηλίθιος/ηλίθια που ασχολείται με κάποιον που ασχολείται με έτσι μαλακίες. Αν δεν πάθετε επιληψία που τα έντονα χρώματα τζιαι το μαλλίν της κυρίας Λουπέσκου έσιετε Άγιον.Εμπνέει εμπιστοσύνην να της τηλεφωνήσετε; Μπαα.Στο κάτω κάτω αφού εν διαισθητική εν να σας πιάσει τζίνη πίσω…

3. Είμαστεν εξωγήινοι Αρειανοί όπως το μίκι μάους που εν μια κάσκα χωρίς μουτσούνα τζι παρπατά βουρητός. 3Ε ολέ! Άκουσων άκουσων. Μπαίνοντας στην διαγαλαξιακήν αυτοκρατορίαν στάργουορς ελλάς, Έτσι μαλακίαν έσιει τζιαιρόν πολλήν να δω. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτε τζιαι δεν γνωρίζω, ούτε τζιαι θέλω να γνωρίζω τον λόγον ύπαρξης της. Μαθαίνουμεν ότι » ΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΕΙΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣΙΤΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΡΜΗΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΤΑ ΣΑΣ. Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΟΥΣΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ. ΕΝΑΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ.» Έτσι μαλακία μόνον που τους καλαμαράες την επερίμενα, χωρίς να θέλω να σας προσβάλω εξ Ελλάδως αδελφοί. Φυσικά τωρά μιλούμεν για την χώραν του Εθνικού Σταρ τζιαι της Χρονοπούλου τζιαι της Έφης Θώδη. Εμείς μόνον τον Τσιουπήν έχουμεν.

2. Σταυρώστε την! Ουδέν σχόλιον! Είμαστε καουμπόϋδες από το Μεξικό. Κανένα δεν φοβόμαστε εκτός τον αρχηγό. Λαλαλαλαλλα! Σχεδόν εκέρδισεν με για θαυμαστήν…τζιαι λλίον φώτοσιοπ α!

1. Πανεπιστήμιον Κύπρου. Το ανώτατον εκπαιδευτικόν ίδρυμαν της Κύπρου, με την λίραν άκοπην που την Κυβέρνησην στο οποίον γίνεται πόλεμος για μιαν θέσην, έσιει μιαν ιστοσελίδαν την οποία τελευταία φορά εσχεδίασαν την το 2002. Σε κομπιουτερίστηκην αναλογίαν σημαίνει ότι εσχεδιάστηκεν το 143214 προ Χριστού. Να σας πώ εγώ τη θεωρεία μου; Εσχεδιάστηκεν επι πληρωμής που τον ανηψιόν κάποιου που δουλεφκει στο πανεπιστήμιο με το μέσο. Η σελίδα εν τόσον άσχημη που δεν θα ήθελα ποττές μου να σπουδάσω τζιαμαί. Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έχουν πολλά καλλύτερες ιστοσελίδες. Εν ξεκάθαρον πως κάτι εν σάπιο στο βασίλειον της Δανιμαρκίας. Εξυπηρετά κάτι τούτη η ιστοσελίδα; Μιλά μας για την έρευναν του πανεπιστημίου; ΡΕΖΙΛΙΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟΝ ΙΔΡΥΜΑΝ ΝΑ ΕΣΙΕΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ! Δαμαί έτα πανεπιστήμια που εσπούδασα ο ίδιος http://www.ubc.ca tziai http://www.ucl.ac.uk να κρίνετε μόνοι σας.

————————————

Καλλιστεία.

Παρέλαση κρεάτων χωρίς την ταπέλλαν «ο κεϊμάς κόπτεται την παρουσία σας».

Η δεκαοκτάχρονη με τα σιλικονάτα τα βυζιά έσιει ή δεν έσιει γονιούς να την συνάξουν;

Απόφοιτες λυκείου επίδοξα μοντέλα. Μιλούμεν για ψηλές προσδοκίες.

Αϊ κκιου πλην άπειρον. Το Κυπριακόν μόντελινγκ όπου γεναίτζιες είχαν εγκέφαλον τζιαι άποψην ετέλειωσεν με την Δήμητραν Ελευθερίου τζιαι βρισκόμαστεν σε ελευθερη πτώση.

Μπράβο στους γονιούς που ενθαρρύνουν τις κόρες τους να πουλούν το κορμίν τους, δικαίωμαν τους, χωρίς την ελάχιστην καλλιέργειαν πνεύματος. Κρίμας το φεμινιστικόν κίνημαν. Αηδίασα.

Δεν είδα μιαν να μου αρέσει. Αλήθκεια σας λαλώ. Η σκέψη μου να τες εθώρουν τζιαι δίχα μέϊκαπ ανάγκασεν με να πιώ άλκα σέλτσερ.

Αν εν τούτες οι πιο όμορφες της Κύπρου, τωρά καταλάβω γιατί εν γεμάτα τα καπαρέ.

Advertisements

Responses

 1. Re firfiri, sti selida tou panepistimiou, eshei ena link sta aristera «Studying at UCY», en tzintin selida pou xrisimopoioun oi foitites. Twra giati en efarmosan to interface tzintis selidas pantou en allou papa evaggelio. Tsekare to http://www.ucy.ac.cy/fmweb/

 2. xex

  http://www.cyprusadvertising.com/

  loukoumades, kanenas?

 3. Ναι η ιστοσελιδα του Πανεπιστημιου εννεν τζιαι η καλλυτερη.
  ΑΛΛΑ!! Εμεις βρισκουμεν τα μια χαρα! Ξερουμε αμαν θελουμε κατι εννα το εβρουμε με κλειστα τα μαθκια. Τοσα χρονια που δεν αλλαξαν τιποτε πανω της αμαθαμεν την ποξω!

  Εν πολλα συστηματα που εshει το πανεπιστημιο που εν τα εχρησιμοποιησε ακομα.
  Π.χ εχρυσοπληρωσαν για να γορασουν ενα προγραμμα στο οποιο να μπορουμε να πιαννουμε μαθηματα online τζιαι να μεν χρειαζεται να πιεννουμε αυτοπροσωπος τζιαμε τζιαι να περιμενουμε 3-4 ωρες ωσπου να πιαμε τα πιουστομαθηματα ( που παντα μα ΠΑΝΤΑ λιφκουν τζιαι δεν βρισκεις να πιαεις τζιαι αναγκαζεσαι να πιαεις μαλακιες!!!). Φυσικα εν το εβαλαν ακομα… και ουτε προκειται!

  «Εσχεδιάστηκεν επι πληρωμής που τον ανηψιόν κάποιου που δουλεφκει στο πανεπιστήμιο με το μέσο.»….
  Θεωρια μονο ή κατι ξερεις???? Επειδη καπου παραπεμπεις (αν εν για τζινον που εννοεις)

 4. @lenu Eheis dikaio. mou diefyge. pai defteri thesi mazi me tin alli

  @cypriopoull Den xerw kanenan jimesa alla en iliou fainoteron oti jinos pou en ypethinos den eshei na tou ta knisei kanenas eneka mesou allios tha eprepe na fai klotson prin pollin jairon.

 5. κάποιος ξύπνησε με νευράκια σήμερα..!

 6. Σφάλμα 1ο: ξεχνάς τον Απολογητή, με τις πανοπλίες και τα ωραία του.

  Σφάλμα 2ο: ως «καλαμαράδες» έχουμε δεκαπενταπλάσιες πιθανότητες να δημιουργούμε είδωλα. Ποτέ δεν πρόκειται να φτάσετε την προσφορά* μας στον απανταχού ελληνισμό!

  * όμως, που να σκάσετε, Άννα Γούλα ΔΕΝ έχετε

 7. Συνφωνώ με τα κρέατα των καλλιστείων (κακιστείων να τα πούμε καλύτερα) οτι δεν έχουν υπόθεση και IQ υπό το μηδέν. Η 5η σελίδα μυρίζει πουστιά και μαφία, δεν την αγγίζω. Η 4η πρέπει να είναι η πιο εκνευριστική, ανυποθετη, σπαστική σελίδα. Όλο μ@Λ@Κία και παραμύθια. Η 3η, τι να πώ. Πρέπει να έχουν ΤΡΟΜΕΡΗ φαντασία και πρέπει να είναι πολύ Star Wars και δε συμμαζεύεται τύποι. Στον κόσμο τους τέλος πάντων. 2η σελίδα: Η τύπισσα μου τη σπάει όπως και να χει και το ‘σταυρώστε με’ έδειξε και το επίπεδο της. Δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο.
  Όσο για την 1η, τί άλλο θα μπορόυσες να περιμένεις? Στην Κύπρο δεν είμαστε, στην κυβέρνηση δεν ανήκει? Πρέπει να δείχνει ότι είναι ‘κυβερνιτική’ (όπως οι υπαλλήλοι) η σελίδα…
  Καλή μέρα να χεις φίλε, ενδιαφέρον άρθρο.

 8. Δεν θα έλεγα ότι το Γρουσαφένιον(;;;) Όνειρο είναι «κακή» σελίδα αλλά παράνομη γιατί προωθεί τις «πυραμίδες» ψάχνοντας για αφελείς.

 9. Εκάμαν με τζαι ντράπηκα για λλόου τους οι καλλονές, αλλά νταξει εδιασκέδασα το πολλά να πω την αλήθκεια. Εν σου άρεσεν το 13 ούτε το 15? (Θυμίζει μου στοιχήματα σε αππάρους τούτη η κουβέντα) Πιστεύκω ότι αλλες χρονιές ήταν χειρότερες ρε φίλε, νομίζω εν είχαμε πολλά ζαόκασιες φέτος.

 10. file firfiri en polles oi anopothetes selides. idika tou univercity of cyprus enexei ipothesi, me mia le3i proistoriki.

 11. Στη ιστοσελίδα που έβαλες για το πανεπιστήμιο, πάτα πάνω στο link αριστερά «Studying at UCY». Εν τούτη την ιστοσελίδα που χρησιμοποιούν οι φοιτητές όταν θέλουν να έβρουν κάτι που τους ενδιαφέρει http://www.ucy.ac.cy/fmweb/ , τωρά γιατί εν το εφαρμόσαν παντού εν έχω ιδέα 😉

 12. Στη ιστοσελίδα που έβαλες για το πανεπιστήμιο, πάτα πάνω στο link αριστερά «Studying at UCY». Εν τούτη την ιστοσελίδα που χρησιμοποιούν οι φοιτητές όταν θέλουν να έβρουν κάτι που τους ενδιαφέρει http://www.ucy.ac.cy/fmweb/ , τωρά γιατί εν το εφαρμόσαν παντού εν έχω ιδέα 😉

 13. +1 sto site tu panepistimiou. xalia. en mporw na skefto yiati iparxei akoma.

 14. http://www.businessforall.biz/

  Touton exefigen mou

 15. συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και επαυξάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: