Αναρτήθηκε από: firfiris | Ιουνίου 25, 2008

Σπουδαία ιδέα…

Τούτον το ππόστ εν κκόπιραϊτ α! Τζιαι η ιδέα που σύρνω το ίδιο. Όϊ μαλακίες τζιαι αντιγραφές. Ήβρα τον τρόπο να λύσω ούλλα τα προβλήματα σχέσεων στην Κύπρο. Γεναίτζιες βουράτε στο ΠΑΤΑΡΙ να γοράσετε πριτζιά. Αρσενιτζοί βουράτε στα κτηματολόγια να κκοτσιανιάσετε με τα πεθθερικά σας χωράφκια. Θα σώσω τον τόπο. Τζιαι εθκιαβάσετε το πρώτοι δαμαί.

Καταρχάς να πω πως την ιδέα την εμπνεύστηκα που έναν άρθρον της Λούσι Κκέλογουει στους Φαϊνάνσιαλ Ττάϊμς. Εσχολίαζεν πως έγινεν τόση επιτυχία το eBay. Βασικά, γοράζεις πράματα που έναν άγνωστο τζιαι έσιεις εμπιστοσύνη ότι θα του στείλεις τα λεφτά σου τζιαι θα σου στείλει το προϊόν που διαφημίζει. Ο λόγος που δουλέφκει το σύστημα είναι γιατί αγοραστές τζιαι πωλητές βαθμολογούν ο ένας τον άλλον. Αμαν ο άλλος εν καλός πωλητής, που στέλνει τα πράματα έγκαιρα τζιαι σωστά πακκετταρισμένα φαίνεται στο φίντμπακ του. Το ίδιον τζιαι ο αγοραστής. Άμαν ο άλλος έσιει καλόν φίντμπακ, καταλάβει ο πωλητής πως θα πληρωθεί εγκαίρως. Γιατί να μεν κάμουμεν το ίδιον πράμαν τζιαι με τις σχέσεις;

Κακά τα ψέματα, άμαν μπαίνεις σε μια σχέση αναλαμβάνεις έναν ρίσκο. Δεν ξέρεις αν ο άλλος εν μαζί σου με καλές προθέσεις ή αν εν μαλάκας, ούτε ξέρεις αν εν πορνοστάρ στο κρέβάτι για αν έσιει την τεχνικήν ενός σάκκου με πατάτες. Τούτος ο άνθρωπος εν μαλάκας γιατί επληγώθηκε ή εν διαχρονικά μαλάκας. Τούτη η γεναίκα έσιει το να φορεί το κέρατο στους πρώην της ή απλά εν θύμα τον περιστάσεων; Τι κάλα θα ήταν αν εξέραμεν πως ο σύντροφος που νεκατωνούμαστεν
μαζί του έσιει καλόν ιστορικόν ή αν εν παλιμεταχειρισμένον αυτοκίνητον που δεν αξίζει καν τον κόπον να το πάρεις ττέστ ντραϊβ. Προτείνω λοιπόν (δαμαί παίζουν μουσικές τζιαι κατσαμπούνες με πανηγυρικήν διάθεσην) να γραφτούν ούλλοι οι Κυπραίοι τζιαι Κυπραίες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο http://www.mathetonsyntrofosoy.com.cy (patent pending tziai malakies).

Αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις ονλάϊν μη επαγγελματικές σου φωτογραφίες χωρίς μέϊκαπ αλλά τζιαι με μέϊκαπ για να πάρεις μιαν ολοκληρωμένην εικόνα. Θα πρέπει επίσης να βάλεις τζιαι τα πραγματικά σου στοιχεία, όνομαν κλπ. Κάτι όπως το φέϊσμπουκ με την διαφορά ότι δεν θα δικαιούσαι να περιγράψεις τον εαυτό σου εκτός που την ηλικία σου, αν έσιεις το στίγμαν της μεσογειακής αναιμίας, το επίπεδον μόρφωσης σου τζιαι το επάγγελμαν σου (διότι money matters). Δεν έσιει να περιγράψεις τον εαυτόν σου ή τις προσδοκίες σου. Εφόσον στην Κύπρο θωρούμεν τον άλλον τζιαι θέλουμεν να τον γαμήσουμεν πρώτα, τζιαι αν μας αρέσκει ο χαρακτήρας τότε κολλούμεν μαζί του, τα πολλά λόγια εν φτώσια.

Μετά θα δικαιούται όποιος γνωρίζει πχ τον Φιρφιρή που παλία όπως οι πρώην να μου κάμνει ριβιού βαθμολογόντας με από ένα μέχρι πέντε αστεράκια τζιαι να αφήνει τζιαι κκόμεντ, στις εξής κατηγορίες.

-Χαρακτήρας

-Ειλικρίνια

-Σεξουαλικές Επιδόσεις

-Φιλοδοξία/Πποτέντιαλ

-Πιστός ή Όχι

-Κάμνει για σύζηγος;

Μετά θα φκαίνει ο μέσος όρος. Τζιαι για να μεν λαλεί η κάθε πρώην ότι θέλει, εφόσον μου έκαμεν εμένα αξιολόγηση, αμέσως δικαιούμαι να κάμω τζι εγιώ σε τζίνην.

Επομένος το προφίλ μου εμέναν θα ήταν παραδείγματος χάριν…

-Χαρακτήρας *** Άμαν εν νηφάλιος εν καλή παρέα. Η σωματική του υγιεινή σηκώνει βελτίωση.

-Ειλικρίνια ** Όταν εφκαίναμεν επήεννεν καπαρέ τζιαι δεν μου το ελάλεν.

-Σεξουαλικές Επιδόσεις * Έσιει κόσμον που άμαν κάμνει σεξ εν σαν να του φακκά το τσουνάμι. Μαζίν του ήταν μόνον έναν «πλουτς».
-Φιλοδοξία * Γράφει μπλογκ τζιαι σιαίρεται.
-Πιστός ***** Έτσι χαντούς εν έσιει πολλούς.

-Κάμνει για σύζυγος **** Αν κάμει προσθετική μαλλιά κάτι μπορεί να γίνει.

Αυτόματα έτσι θα ξέρετε τί ΞΕΡΟΥΝ οι άλλοι για μένα, με πόσες επήα, αν είμαι αλανιάρης ή όϊ κλπ. Στα ανάθεμα προσωπικά δεδομένα τζιαι μαλακίες. Δαμαί μιλούμεν πως μπορείς να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίον θα περάσεις το υπόλοιπον της ζωής σου…εν θέλεις να ξέρεις με τί παεις να μπλέξεις;

Με τούτον τον τρόπον ούλλες οι κατζίες τζιαι ούλλα τα άπλυτα θα φκουν στην φόρα. ΘΑ ξέρεις τα χειρότερα πράματα για κάποιον ή τα καλύτερα. Όσοι έχουν την τάση να υπερβάλλουν θα το κάμουν τζιαι υπέρ τζιαι εναντίων οπόταν τα στατίστικαλ άουτλάϊερς θα αλληλοεκμηδενίζονται. Άρα όϊ μόνον θα βρίσκεις σύντροφον, αλλά θα έρκεται με το due diligence του. Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Advertisements

Responses

 1. Ωραίος ρε Φιρφιρή, πολλά καλή ι ιδέα σου. Σίουρα να την πατεντάρεις γιατί πας το αστείον εννά σου την πιαν. Φαντάζουμαι την σκηνήν σε καφενείον στο Αφκόρου. Να κάθουνται οι άντρες, έχοντες παραιτήσει το ττάβλιν, να θωρούν τη βάση δεδομένων του σάιτ σου τζιαι να κουτσομπολέφκουν για τες γεναίτζιες του χωρκού.

  -Ρέ Παναή, ακούεις η κόρη σου εν πολλά καλή στο κρεβάτιν, σύμφωνα με τούτα που λαλεί ο Γιωρκής του Κίτσιου (ούλλα τα ονόματα εν φανταστικά και ουδεμίαν ομοιότηταν φέρουν με υπάρχουσες καταστάσεις).
  -Μεν λαλείς πελλάρες ρε Αντωνή. Η κόρη μου εν παρθένα, ακούεις;
  -Ναι ρε που εν παρθένα! Δαμαί έσιει φίτπακκ 286, ούλλα ππόζιτιφ. Ο Αντρικκής του Κατσούνα έβαλε της 10 για χρήση παιχνιθκιών που το σεξ σιοπ του Λαούτα.
  -Έτσι α; Τώρα να πάω νάβρω τον σιεπέττον ρε!

  Τζαι έτσι δίδεται αφορμή για φονικά, χεχεχε. Ωραίον πποστατζιην, μπράβο!

 2. e file diladi tzini i kopella pou esxi feedback pou 300 atoma oti en kali sto sex,,,,,esi itan na pais?? ha?

  :)…

  to provlima enna itan an isxes tze feedback pou arsenikous se arsenikous hahaha,..:)

  sorry re file alla en tha doulepsi…dont quit your day job opos laloun oi egglezoi hehe
  p.s prepi an vrethoume gia kanena kafe re gamoto!,,pou enna katevis tou giakoumi ela pogi ime sxedon apenanti:)
  take it easy…

 3. okay gia na lu8oun privacy problems proteino to atomo pou 8elei h endiaferetai na dei ta stoixeia sou kai ta feedback sou na zita tin adeia sou prota.
  tora mporei na mou peis ma mporei o allos na arni8ei na dosei tin adeia sou alla to oulo point toutits tis istorias en oti esy dialeeeis na egrafeis se touti ti selida kai na dimosipoiiseis se endiaferomenous/es ta stoixeia sou

  love the idea!

 4. Στη θεωρία καλό. Εσκεφτήκαμεν το τζι εμείς (εγώ τζαι μια φίλη μου)

  Στην πράξη δύσκολο διότι ούλλοι οι πρώην, πικραμένοι ή όχι θα μπορούν να πουν οτιδήποτε τζι άτε μετά να αποδείξεις ότι έχουν λάθος.

  Επιπλέον, εν επίφοβο διότι η Κύπρος εν μιτσιά τζαι εν θέλεις να μαθευτεί ότι έφκαιννες τζαι με τον φίλο/αρφό/ξάδερφο του φίλου σου. Εκτός αν είσαι τόσον καθαρός πιον!

  Θα χυθεί αίμα λέμε.

  Η συνοχή της κοινωνίας βασίζεται πάνω στα μυστικά (συμπέρασμα εμού και της φίλης πάλε).

 5. δεν συμφωνώ κα-θ-όλου με τις ιδέες που κατεβάζει ο εγκέφαλος σου αγαπητέ…
  για κούνα το κεφάλι σου να δεις αν κάνει ντρίγκι ντράγκα..

  συμφωνώ με τη neerie όμως και προσθέτω ότι η Κύπρος ειναι ένα μεγάλο κρεβάτι
  να ήμαστε Ελλάδα, Αμερική να το καταλάβω,αλλά έτσι, μια σταλιά χώρα… όλο κ κάποιος θα διαβάσει το προφάιλ σου κ θα δημιουργήσει άποψη απ’τις βλακείες που έγραψε ο οργισμένος-ανώριμος πρώην κ άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας μετά…
  don’t judge a book by its cover, εννεν?!

 6. Ναι αλλά αν μια ψυχητική/ος πρώην γράψει μαλακίες για μας τότε μπορούμε να γράψουμε κι εμείς για εκείνον οπόταν λειτουργά σαν αντικίνητρο

 7. Και εγώ λέω ότι άνετα ο καθένας με άλλο όνομα γράφει όλα τα καλά για τον εαυτό του. Αλήθεια την προίκα και τα κοτσιάνια γιατί τα νεκατώνεις?

 8. μπα… άμαν θέλει να πει κάτι θα το πει τζαι σιγά μεν φοηθεί τι θα πεις για τζείνον/ην

  εκτός αν του διάς το chance να αναθεωρήσει πριν ποστάρει κάτι με μιαν «προειδοποίηση» του στυλ:

  «είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δημοσιεύσεις τα σχόλια σου; μην ξεχνάς ότι ξέρω πολλά για σένα και για τους δικούς σου»

  να δεις που ούλλον καλά θα βάλλουμε μετά τζαι πάλε δε θα έσιει νόημα

  dead end

 9. Εγώ φωτογραφία με μέηκ-απ εν βάλλω…

 10. άμα φτάσει τζιαι πει η άλλη ότι είσαι ψεύτης μέγας, τι να ανταπαντήσεις;

  «όι, εν είμαι»;

  fix them for they have tilted

 11. Γέλιο και των γονέων, που λέμε και στο χωριό μου.
  Όλα είναι σχετικά φίλοι μου. Ελεγε ένας ότι μια κοπέλα ήταν πάρα πολύ ηθική, και του λέει ο άλλος,σιγά ρε,αυτή έχει πάει με όλη την Λαμία!
  Το ξανασκέφτηκε ο πρώτος λίγο και απαντάει.
  – Σιγά την πόλη!
  Φανταστείτε λοιπόν να ξεφύγουμε από την σχετικότητα της κάθε κοινωνίας τι έχει να γίνει!!
  καλημέρα

 12. Χαχα!!! Έφυρες μας πάλε, ρε Φιρφιρή!!

  Το σχόλιο του Μάριου για το Αφκόρου εν παίζεται. Ξέρω καλά τους Αφκορίτες επειδή αναγιώθηκα σε ένα διπλανό χωρκό και πιστεύκω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι θα γίνονταν τα πράγματα αν υπήρχε το site που προτείνεις!

  Εκτός από τα χαρακτηριστικά και τα φιτμπάκ θα υπάρχει και πλειστηριασμός όπως στο ebay?

 13. Re firfiri this system already exists in Cyprus. The dating community is so small. There are ears and eyes keeping track of everything you are doing and imaginations creating things you aren’t doing. If you want to know «To Pion» of anyone, just start asking random people. The law of Six Degrees of Separation applies.

  I heard about a site here (can’t remember the name) that people go to rate their exes, bury them, accuse them and so on. Sorry, the american imagination and market forces created it before you did.

  Do it though.

  I think it would be just as fun for us married people. You could give feedback on your wife’s performance.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: