Αναρτήθηκε από: firfiris | Ιουνίου 17, 2008

Κκάμπινγ γουιθ δε γουλβς

Δεν υπάρχει τίποτε ανθρωπίνως αρτιότερον, ομορφότερον, τελειότερον που την αντροπαρέαν. Εν το  ποιό αψεγάδιαστον κοινωνικά οργανομένον σύνολον πας τον πλανήτη. Είπα και ελάλησα τζιαι δεν θα το συζητήσω. Το δε καλλύτερο περιβάλλον να βρεθεί η αντροπαρέα τζιαι να κάμει αρχαίες τελετουργίες τζιαι να  ενεργήσει όπως επρονόησεν ο Κύριος, είναι στο κκάμπινγκ. Αντιλαμβάνεστε πως που τον τζαιρόν που έγινεν το κκάμπινγκ μόδα για τους πολλούς Κυπραίους, εμάθαν τζιαι οι Κυπραίες να έρκουνται, πράμαν που δημιουργεί προβλήματα, εν αχρείαστον τζιαι μπελάς πας την κκελλέ των αντρών.

Μίαν τζιαι μόνον μίαν Κυπραία ξέρω που να το λαλεί η ψυσιή της για κατασκήνωσην (το νάσαι 15 χρόνια προσκοπίνα ίσως να βοηθά) τζιαι εντελώς συμπτωματικά εν τζιαι που τες ελάχιστες Κυπραίες νοικοτζυρές που ξέρω. Προσκοπάρα, αν το θκιαβάζεις τούτον θέλω να διαλαλήσω σε ούλλην την μπλογκόσφαιρα έναν μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ που δεν τα εκατάφερα να έρτω το τριήμερο τζιαι έπαιξα σας ππουστιάν ούλλους. Εσυντρέχαν λόγοι όμως.

Ένιγουέϊ, αφορμή βοήθα να σας γράψω γιατί ΔΕΝ πρέπει να παίρνει ο κόσμος γεναίτζιες μαζίν του κκάμπινγκ τζιαι πως σέβουμαι τζίνες που αναγκάζουν τον φίλο τους να τους πάρει στο Άνασσα παρά Λατσίν, παρά τζείνες που κάμνουν τες συγκαταβατικές τζιαι τις κκούλ τζιαι έρκουνται με το στανιό τζιαι τσακρούν μας τα νεύρα μας. Εν σας θέλουμεν σιόρ. Γυναίκα τζιαι φύση εν όπως το νερόν με το λάδιν. Δεν κολλούν!

Καταρχάς, κκάμπινγκ σημαίνει επιστρέφω στην φύση. Επιστρέφω στην φύση συνεπάγεται πως συμπεριφέρομαι πιό πρωτόγονα. Θέλω να μπόρω να ρεχτώ, να κλάσω, να ξισταυλίσω τζιαι να ξύσω τ’αχαμνά μου όσες φορές θέλω χωρίς να με νοιάζει τζιαι χωρίς να ντρέπουμαι. Επισής επιστρέφω στη φύση σημαίνει πως δεν θα κουβαλήσω ούλλην μου την προίκα τζιαι πως θα πρέπει να χαμηλώσω, με πολλήν ευχαρίστησην θα έλεγα, τα στάνταρτ υγιεινής μου διότι δεν θα βρίσκουμαι σε μιαν αποστειρωμένην πάχνην όπως το σπίτι μου. Τζιαι ναί, να μείνω άλουτος να τσικνώσω. Ότι θέλετε πέτε. Αμαν βρωμίζω νοιώθω πιό άντρας. Πριν δεκαπέντε μέρες εκάμαμεν το μπάτσιελορ του Τράουλλου στο Λατσίν, επήραμεν τζιαι τιν Βάρκαν τζιαι επεράσαμεν ΤΕΛΕΙΑ! Αν επέρναμεν γεναίτζιες ήταν να πάθουμεν το εξής (ο διάλογος εσυνέβην που τα αλήθκεια)

-Αγάπηηηηηη…εν ξιμαρισμένα τα ττόϊλετς.

-Χρρρ, χρου, ζζζζζζζζζ, ε;

-Αγάπη, ξύπνα. Εν ξιμαρισμένα τα ττόϊλετς λαλώ σου.

-Ε τί θέλεις ρε αγάπη τωρά.

-Πρέπει να πάω…..

-Έλα τζι άφησμε ήσυχο.

-Τι εν τούτο;

-Εν πτυοσκάπανο…

-Αγάπη, έσιει έντομα!

-Είμαστεν Λατσίν, τί έθελες δηλαδή;

-Μα κάμνουν κρίτσι κρίτσι μες τα φύλλα..

-Κάμνε τζι εσού.

-Αααα, θέλω να πάμεν Λευκωσία!

-Έλα τα κλειθκιά τζιαι έρκουμαι με τους άλλους.

Αβρατινή συχτιμιννήν! Εννα σπάσει το πλάσμαν.

Επίσης, άμαν πάει η αντροπαρέα κολύμπιν, τιτσιρώνεται τζιαι ππηδά που τους βράχους τζιαι πιτσιαλίζει όπως τα μωρά. Ούτε λάθκια πας την ράσιην μας θέλουμεν ούτε κρέμες για τον ήλιον. Θέλουμεν να είμαστεν πιθήκια τζιαι να περνούμεν καλά.

Όσον αφορά το φαϊν, αν καρτερούμεν να φάμεν τζιαι να πιούμεν που τες κυπραίες εννά πεθάνουμεν της πείνας. Ενώ με την αντροπαρέα θα πάμεν το ψάρεμαν μας τζιαι θα φάμεν ότι έχουμεν. Πόλιπιφ τζιαι χαλλούμιν με παττίχαν παρά να βουρούμεν να έβρουμεν κέντρον με καθαρά αποχωρητήρια.

Φυσικά θα μου πείτε, καλάν ρε κουμπάρε. Σε έτσι πρωτόγονην κατάστασην μπορεί να πεθυμήσουμεν γεναίκαν την νύχταν. Στο κάτω κάτω εν γαίμαν, εν τζιαιν νερόν. Μα να την κάμουμεν τι; Καταρχάς θα μας πιάσει το ίχλιχλι που την πυράν μες το τσιατίριν. Το δε αερόστρομαν, επειδή είμαστεν πιό βαρετοί, θα τσιλιέται που την πλευράν μας τζιαι η γεναίκα θα τζυλά να έρκεται να κολλά πάνω μας τζιαι να πυρώνουμεν ακόμα παραπάνω. Ντάξει, σίουρα βολέφκει να κλώνουμεν πλευρόν τζιαι να χουφτώνουμεν κάτι μες την μέση της νύχτας (όσοι είσαστεν δεξιοχειρες τζιαι προτιμάτε να τζοιμάστε που την αριστερήν ψηλώστε το σιέριν να σας δω), αλλά αν πιούμεν αρκετά τζιμούμαστεν ολόϊσια τζιαι δεν έχουμεν έτσι προβλήματα.

Έσιει τζι άλλα προβλήματα, τζιαι όι μόνον με της γεναίτζιες. Έσιει αθρώπους που έρκουνται κκάμπιν για να δειχτούν (πιστέψετε με) ή γιατί ακούεται ρουστίκ τζιαι τρέντι. Δεν σας θέλουμεν γιατί δεν σέβεστε την φύση τζιαι καταντούμεν να καθαρίζουμεν τις ξιμαρισιές σας. Το κάμπινγκ εν για τες αντροπαρέες τζιαι μόνον.

Τζιαι τους πρόσκοπους.

Advertisements

Responses

 1. Όι τζι έτσι! Υπερβολές. Φυσικά έχει και γυναίκες που εν κάμνουν για έτσι πράματα, αλλά έσιει τζιαι αλλό τόσους άντρες. τζιαι περιγράφεις τα σαν να τζιαι άμα εν είσαστε σε κάμπινγκ ούτε κλάννετε, ούτε ρέεστε τζιαι εν η μόνη σας ευκαιρία να απελευθερωθείτε. Επίσης λαλείς για τις κρέμες τζιαι τα λάθκια αλλά εν ξέρω κανένα σας που εν λαλεί «μωρό μου βάλλεις μου λλίο;». υ.γ: Δεν αμφισβητώ καθόλου την «τελειότητα» της αντροπαρέας.

 2. Nope εν υπερβάλει, απλά οκ έννεν μόνο οι προσκοπίνες που αντέχουν, πάρε και αρχαιολόγο μαζί σου να δεις, αντέχει ακόμη παραπάνω.

  Εμείς πέρσι που επίαμε εμινίσκαν όλα τα κοπελούθκια στην κατασκήνωση και το παλούτσι εγώ μες τα πόθκια τους και οι υπόλοιπες επίαν απόσπαση σε κοντινό ξενοδοχείο και απλά μας βρήσκαν κατά τη διάρκεια της μέρας. Δεν τις αδικώ όμως η κοινωνία μας απαιτά να΄είμαστε συνέχεια στην εντέλεια, οποτέ είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε τέτοιο περιβάλλον. Και ειλικρινά δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο αν δεν ήμουν αρχαιολόγος εγώ θα άντεχα.

 3. μα έχει έτσι νεάντερταλ εν έτη 2008?!
  τς τς τς!!

  πάντως,αλήθεια έιναι ότι άμα έχει air condition η σκηνή βολεύει περισσότερο..
  :p

 4. ΠΑΣ ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΠ, ΚΟΙΝΟΣ ΕΣΤΙ!!!

  poulimene paliofirfiri kanonise na se do sto camping me arhaiologo kai en na men vriskeis ahamna na xiseis oute sto camping oute pouthena allou!!!

  akou dikaiologia «epaggelmatiki kideia»…. Ftou!!!

 5. Φιλε Φιρφιρι εν τουτα που ζιλεφκω 🙂 Επεθιμισα τζαι εγω την παρέα που τους καρακιοζιες στο καμπινκ. Ελπιζω να περνατε καλα τζαι τιν επομενη φορα να παμεν ουλλοι μαζιν στιν Πολιν με τα τσιατιρουθκια μας.

  P.s. μιν ξιάνεισ ότι τα παράπονα της «Αγάπης» διουν άλλη νότα στο καμπινκ.
  Που την ξενιθκια
  ο φίλος σας
  Καρακιοζης (and family)

 6. @ Tapinos. Etsi parapona na me leipoyn emena. ehw shillo!

 7. Ama sou katsei geneka pe tis oi epeidi eshis shillo!!!

  Humble-bird ta filia mou ekei sta xena!!!

 8. “Το κάμπινγκ εν για τες αντροπαρέες τζιαι μόνον.
  Τζιαι τους πρόσκοπους”…τζιαι για τις Οδηγούς ρε Φιρφιρή! Ας μην ξεχνιόμαστε ;-P

 9. Ναι ρε Φ., να επαρκάρισκε το αντίσκηνο της απέναντι σας π.χ. καμιά παρέα με τρεις γαλλιδούλες … να σου πω εγώ τι μαϊμουνιές θα εκάμνατε…

 10. e kanei na poume les kai en to the most difficult prama na pas camping.. eidame sas k sas pou pate mono ..antres k kouvalate k psigeia k ilektrika mi3er ampa k en xtipithei kala o frapes … t para polla alla …alla3an oi kairoi k ola einai mia alisida ara…

 11. Εκάλυψε με το Αγρινό. άμμα ρε τζιαι τι να σας κάμει μάνα μου η κοπελλούα που εν να έρτει μαζί σας που εν να βρωμάτε αλουσιές?

 12. Έσιεις απόλυτο δίκαιο. Όντως άμαν βρεθούμεν στη φύση εν σαν να τζιαι διατάσσεις μας να πριχτέψουμεν. Επίσης συμφωνώ κ’επαυξάνω με το θέμα «φαΐ».
  Όμως θα ‘θελα να απολογηθώ για κάποια πράματα.

  1. Συγγνώμην που εν την έχουμεν να εξέχει τζιαι να μπορούμεν να κατουρήσουμεν σε ένα σημείο όπως εσείς. Διότι αν πούμεν να κατουρήσουμεν στεκούμενες… άφησε καλλύττερα για το πώς θα καταλήξουν τα πόθκια τζιαι τα ρούχα μας.

  2. Συγγνώμην που αν μείνουμεν χωρίς αντηλιακό εννα κατακρούσουμεν τζιαι εν θα μπορούμεν να μας τζίσετε…αργότερα!

  3. Συγγνώμην που αν βρωμίσουμεν εν θα θέλετε να μας κοντέψετε.

  4. Συγγνώμην που έναν ολόκληρον χρόνον είσαστεν gentleman τζιαι αθθυμάστε στην κατασκήνωσην να φκάλετε το χτηνόν που μέσα σας υπό μορφή ρέχχας, κλανιάς, κακκαθκιού κλπ(τζι’εμείς να το ανεχτούμεν δίχως μορφασμό ή δίχως παράπονο!)

  5. Συγγνώμην που αναγνωρίζετε το… μυγιαγγιχτισμό μας τζιαι παρόλα αυτά δέχεστε να μας κουβαλήσετε μαζί σας!

 13. Simfono apolita me tn tubemap!!Pe ta xrisostomi!! 🙂

 14. @idiot mouflon.

  1. Je ne parle pas francais.

  2. Pamen kamping na glitosoumen pou tes genejais, oi na valoumen alles pas tin kkelle mas.

  3. Friends before bitches pou laloumen stin ameriki. Pio spanion einai na vrethei i antroparea artia jie horis ellipseis para na kamoumen pattalodoulies.

  Fysika re file mou, panta imoun yper tis evropaikis oloklirosis. An tha pan pisw stin gallian jie na tous laloun tous Gallous, Les Chypriotes sont xenera, tote na tin kamomen tin thysian.

 15. ΕΕΕΕχεεεεεεεεχεεεεεεεεεχεεεεεεεε

  Αυτοκράτωρ και Δια Βίου Δικτάτορας Φιρφίριος ο Αδρανής, θυσιάστηκε το Καλοκάιρι του 08 δια την Τιμήν των Όπλων.

 16. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία

 17. haha.. polla wraio.. j merikws true!!

 18. Ήταν να διαμαρτυρηθώ (καθότι camping fan) αλλά το έσωσες με τους προσκόπους και οδηγούς.

  Να σου κάμει οδηγός αιώρα με ένα κομμάτι σχοινί να κοιμάσαι όπως το πουλλούδι!!!

 19. Ρε Δρακούνα, μα είσαι τζιαι εσύ Οδηγός??!!

 20. Είσαι απίθανος (στο χω ξαναπει?)

  Αυτή τη φορά συμφωνώ απόλυτα. Είμαστε πολύ ντελικάτες για να μας τσιμπούν τα κουνούπια ενώ εσείς οι χοντρόπετσοι δεν καταλαβαίνετε τίποτα.

  Μια φορά πήγα κάμπινγκ στη ζωή μου και δεν ξαναπάω εκτός κι αν μου φέρουν ένα υπερλουξ δωμάτιο κάτω από την τέντα.

 21. εγώ πάλε διαφωνώ.
  camping πάει να πάεις με την παρεούα σου, ό,τι φύλο τζαι να’ναι ο καθένας.
  φτάνει ναν ακομπλεξάριστοι, τζαι ο καθένας να έσιει τα όρια του, τζαι ο καθένας να σέβεται τζείντα όρια.

  ήσιε φορές που οι γενετζιες εκάμναν την διαφορά σε κάτι έτσι μικροκαμπινγκ/συνάξεις. κάτι κιθαρούες τζαι τραγουδάκια ποτζει ποδά, κάτι συσταρίσματα plus more.

 22. Λαλείς να εν έτσι που του τα έπρησσιεν η Εύα του Αδάμ, τζαι εσηκωστήκασιν να φύουν που την Εδέμ?

 23. simfwnw me ts prolalisantes ;p oi antres k oi proskopines k oi odigines eni… en exi allous p na antexoun etsi… en xanni pantos to camping… g osous exoun arnitiki stasi den kseroun ti xannoun… ki8aroua s, 8alassa s, parea s, panairoui s…. teliaaaa 🙂 scouting is life!!!! emis oi proskopoi tj an dn eminame se tjiatirou8kia, tj an dn eperasame kala…. en xanni… piennete proskopoi k odigoi reeeeee….. dn kserete ti xannete…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: