Αναρτήθηκε από: firfiris | Μαΐου 5, 2008

Χορεύετε δεσποινίς;

Επροσέξετε ότι όσοι αρσενιτζοί ξέρουν να χορέψουν εν διπίθαμοι, ενάμισι μέτρον με τα σιέρκα ανάτασην, υπερβολικήν τριχοφυίαν τζιαι με φανταχτερά πουκάμισα όπως τους καρακιόζηδες; Κοντοί ξικοντοί όμως, βαστούν κάτι γεναικάρες twin stroke δωδεκαβάλβιδες τζιαι κωλοτρίφουνται πάνω τους. Κατόπιν πολλής μελέτης τζιε περισυλλογής τζιαι μερικά μαθήματα σάλσας στον Καναδά ένεκα φιλενάδας Γουατεμαλέζας, η στήλη σήμερα αποκαλύπτει τα μυστικά όυλλων των ξένων τζιαι ελληνικών χορών για να κάμνετε τους ωραίους τζιαι να δείχνεστε.

Αντί όμως να σας αποκαλύψουμεν βήματα τζιαι πράματα δύσκολα, θα σας πώ τι να φαντάζεστε για να κάμνετε πως χορεύκετε. Με τον κατάλληλον φωτισμόν κανένας δεν θα σας πάρει πρέφαν

Φλαμένγκο – Φανταστείτε ότι εμπήκετε σπίτιν σας τζιαι ανάψετε το φώς τζιαι το πάτωμαν σας εν γεμάτον μιρτόνια, κατσαρίδες, κουτσουκούτες, λύμπουρους τζιαι οτιδήποτε σιχαμερό ζωύφιο μπορείτε νε έβρετε στην Κύπρο. Πέτε του νού σας ότι στέκεστε μες την μέση τζιαι αρχίζετε να πατάτε με μανία τα έντομα με το δεξί πόδι τζιε να γυρίζετε γυρόν που τον άξονά σας. Για να συγχαρείτε τον εαυτόν σας φακκάτε παλαμάκια με μανία τζιαι πέρνετε θάρρος τζιαι μιαν κάθε τόσο φωνάζετε «ΟΛΕ!». Βλέμμαν αγέρωχο τζιαι να θωρείτε μπροστά. Συγχαρητήρια, εμάθετε φλαμένγκο.

Σάλσα – Ξεκινάτε με τα σιέρκα σας τζιαι κάμνετε τρενούι. Προχωράτε μπροστά, μετανιώστε, βάρτε πισινή, μετανιώστε, πάτε δεξιά, μετανιώστε, χαμογελάτε παντές τζιαι χύνετε τζιαι επάγωσεν η φάτσα σας, μετανιώστε, πάλε μπροστά τζιαι φτού ξανά απ’ αρκής.. Η κίνηση του κώλου σας πρέπει να είναι τέτοια ωσάν να έσει έναν αιωρούμενο βίλλο τζιαι σημαδκιάζει την τρύπα σας τζιαι εσείς χωρίς να θωρείτε πίσω σούζετε τον για να αποφύγετε την σύγκρουσή. Εμάθετε τζιαι σάλσα.

R&B – Χαμηλώστε το παντελόνιν σας όσον να φανεί η σσησμαδκιά του κώλου σας τζιαι η μάρκα του μπόξερ σας. Κάμνετε σημειωτόν τζιαι ταράσσετε τα σιέρκα σας παντές τζιαι τραβάτε το παντελόνιν που θα σας ππέσει. Μετά σταυρώνετε τα σιέρκα σας με νόημα για το κατόρθωμα σας. Ξανά το ίδιο. Αν έβρετε γεναίκα φανταστείτε ότι εν τιτσίρα μπροστά σας, τζιαι με την κίνηση των σιερκών σας κάμετε παντομίμα το «Αν σε πιάσω εννά σου κάμω έτσι τζι έτσι τζι έτσι». Οι κινήσεις δεξιά τζιαι αριστερά γίνουντε με τόσο smooth τρόπο όπως θα ήταν αν εκάθεστουν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη τζιαι εθέλετε να κλάσετε αλλά να μεν ακουστείτε.

Χιπ-Χοπ τζιαι break dancing – Πέτε πως εφάετε πολλά καυτερά μεξικάνικα φαγιά τζιαι ινδικά τζιαι επείραξε σας τζιαι θέλετε να σ*******. Δυστυχώς το αποχωρητήριο εν κατειλημμένον που έναν δυσκοίλιο. Είσαστεν ο επόμενος στην γραμμήν τζιαι πίσω σας περιμένει κόσμος. Εσυφτάσετε τζιαι θα τα κάμετε πάνω σας. Κινήστε με τρόπο που θέλετε να τα κουντήσετε πίσω μες το άντερο σας. Τούτον εν το χιπ χοπ. Αν ππέσετε τζιαι χαμέ τζιαι πορτοκλοτσάτε όπως το μωρό που δεν του γοράζει η μάνα του κάτι στο μπακάλη εκάμετε τζιαι μπρέϊκ ντάνσιγκ.

Ελληνικοί Δημοτικοί χοροί – Δαμαί κανένας δεν ξέρει πως χορεύκουνται. Βασικά κάμετε ότι κάμει ο μπροστά σας τζιαι παρακαλάτε ο πρώτος που σύρνει τον χορό να ξέρει τι του γίνετε. Τζιαι να μεν ιξέρει πάλε η οκκά τετρακόσια διότι θα είσαστεν ούλλοι συγχρονισμένοι. Αν θέλετε να κάμνετε τους πάσh χορευτές φακκάτε τζιαι αντινάσσετε τα πόδκια σας πιο δυνατά που τους άλλους. Μεν γελαστείτε να σταθείτε πρώτοι.

Blogged with Flock

Advertisements

Responses

 1. lol polla eustoxo!
  ithela polla na matho kai gia to zeimpekiko omos. oi pio polloi pou ton xorefkoun einai gia ta panairka. os tzai egw pou den katalavw pou xorous thorw tous tzai firnoume…

 2. Ο αιωρουμενος βίλλος δε χρειαζόταν αστερακια όπως το σ*******?

 3. Συμφωνώ ότι οι παραπανω άντρες που ξέρουν να χορέφκουν είναι 1.50 με τα χέρια ανάταση 🙂

  Μπορείς να φανταστείς και γιατί έννεν?

 4. Κύριε Φιρφιρή, άγγιξες νεύρο. Σε προσκαλώ σε μια βραδιά σάλσα, έτσι για να δεις ότι έshει τζαι πιο ψηλούς καβαλιέρους. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι ξέρουν να χορεύκουν. Να τους δείξεις τζιόλας. Άμα θέλεις πε μου.

 5. Αγαπητέ κύριε Φιρφιρή,

  Λυπούμαι πραγματικά που δε σε ανακάλυψα νωρίτερα τζιαι που σε ανακάλυψα τωρά γιατί, υποτίθεται, εν περίοδος εξετάσεων τζιαι αντί να κάμνω τζείνα που πρέπει, τρώω πολλές ώρες να θκιαβάσω τα γραφόμενά σου των τελευταίων δύο χρόνων.
  Ένιγουει. Είσαι πολλά κυνικός, ειρωνικός τζιαι ταυτόχρονα αστείος τζιαι τζίζεις μας τζιαμέ που πρέπει -συνδυασμό που μόνο τον Λαζόπουλο είδα να πετυχαίνει.
  Συνέχισε έτσι!

 6. Με έτσι ταχύρρυθμα προτείνω να ανοίξεις σχολή! Αν βάλεις τζιαι λεωφορειούι έκλεισες τον «Άλλο» πηλέ!

 7. Πάντα ήθελα να μάθω λάτιν!
  Εδοκίμασα την Σάλσα τζαι επέτυχε!!!

  Σ’ευχαριστώ Φιρφιρή!!!! 🙂

  (ήντα πελλός εν πού’σαι!)

 8. Θέκκιου κοπέλλες τζιε κοπέλια. νάσαστεν καλάν. Εν η κουβέντα η καλή που με κρατά τζιαι γράφω.

 9. Χαρη σε εσενα και τις επεξηγησεις σου 8α καμω αιτηση του χρονου στο SO U THINK U CAN DANCEEEE!

 10. Αν ξέρεις πώς χορέυκεται ο χορός με τες λίρες, έστω τζιαι σε ευρώ, λαλείς μας

 11. firfirouin en polla oraia oi aviators sou

  GRAFE PIO SYXNA!

 12. Eisai firmos !!!
  En exw tpt alo na pw

 13. Παρακολουθώ φανατικά το μπλογκ σου και κοντεύω να μάθω Κυπριακά. Αξιος παλικάρι μου.

 14. Ρε Φιρφιρή αθθήμησες μου τον καθηγητήν της γυμναστικής μου στη 2α γυμνασίου. Απαγόρευκεν μας να χορεύκουμεν ζειμπέκκικον (κυπριακόν, τάρα να να νανανα, ταρα να να να να να 9 βήματα) διότι ήταν τουρκοχορός. Εμάθθεννεν μας καρτζιηλαμάες (τάρα ναννα, ρα να να να – 4 βήματα) τζαι ελάλεν μας ότι τζείνος που τον εμπνεύστην ήταν ερωτευμένος τζαι τον εμπνεύστην θωρώντας θκυό πεζούνια που εκάμναν κόρτες πριν να αππηηθούσιν. Η μεγάλη μου απορία είναι γιατί να τον χορεύκουν μόνον ξέχωρα οι αρσινιτζοί με τους αρσινικούς τζαι οι θυλιτζιοί με τους θυλικούς. Λαλούν ότι τα πεζούνια εν είδος όπου ανθεί η ομοφιλοφιλία. Λαλείς ναν θκυό πέζουνους που εθώρεν ο κυπράιος που εμπνεύστην τα ρα νανα, ρα να ναννα;

  acerasanthropophorum.blogspot.com


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: