Αναρτήθηκε από: firfiris | Νοέμβριος 12, 2007

Οι εκλογές στο ίντερνετ

Οι πολιτικοί μας, αφού μας εκάψαν τζιαι μας εκαουρτήσαν, αφότου ετετραγωνίσαν τον κύκλο τζι ανακαλύψαν την τασινόπιτταν, ανακαλύψαν επιτέλους τζιαι το ίντερνετ. Ο κάθε υποψήφιος για να το παίξει μοντέρνος, επικοινωνιακός τζιαι ξέρω γιω κουβέντες τζιαι ακολουθώντας τες παραντζιελιές των εμμίσθων τους εκάμαν τζιαι ιστοσελίδες. Η κάθε ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει τζιαι τον κάθε υποψήφιο ανάλογα.

Τάσσος Παπαδόπουλος

Τούτην την σελίδαν εκαθυστέρησα να την δώ διότι πιό παλιά για να μπείς μέσα έπρεπε να φακελώσουν τα προσωπικά σου στοιχεία τζιαι φαντάζουμαι μετά να σε παρενοχλούν ή να σου στέλλουν φυλλάδια. Τωρά μπαίνεις τζι έτσι τζιαι κάμνει το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού να ωχρειά μπροστά της.

Το πρώτο πράμα που θωρεί κάποιος που θα μπεί στην ιστοσελίδα της πρώτης μούττης της Δημοκρατίας είναι πως το πρώτο tab γράφει «Επιλογή Εμπιστσύνης». Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύκουμαι μιαν ιστοσελίδα που δεν θωρούν την γράφουν. Έσιει τζιαι ελεγκτές ορθογραφίας ρε κοπέλια. Τζιαι εγιώ κάμνω λάθη αλλά εν τζιαι μάχουμαι να φκώ πρόεδρος.
Τα άλλα πράματα που προσέχει ο επισκέπτης της σελίδας του Τάσσου είναι τα μαργαριταράκια όπως «Tassos TV» στα πολυμέσα, τζιαι οι επιλογές «Έλα κι εσύ μαζί μας» και «Πείτε το στους φίλους σας». Είμαι σίουρος που θα κάμουν άπντεϊτ την σελίδα θα βάλουν τζιαι  «Ο Φλουρής κι η Διαμάντω πάνε να μας φέρουν δώρα!».

Φυσικά το γέλιον της αρκούδας γίνεται στο μπλόγκ του, όπου ο Τάσσος για πρώτη φορά στην διακυβέρνηση του καλεί τον κόσμο να πεί την άποψη του τζιαι δή την αντίθετη άποψη (με περιρρέουσες ατμόσφαιρες με τίποτε). Δκιαβάστε αλλά όϊ να έσιει τροχούς η καρέκλα σας γιατί εννά την φάτε χαμαί.

Τέλος, το σήμα του Τάσσου με το κιρκιλλίν το πολύχρωμο, την Κύπρο μες την γωνία να μας θυμίζει πως τζίνος εν ο Λεωνίδας τζιαι ο Προασπιστής της Δημοκρατίας τζιαι το νι που θυμίζει «Στον Κληρίδη λέμε ΝΑΙ!» του παλιού καλού καιρού. Η πολυχρωμία θυμίζει μου gay pride τζιαι είναι φυσικό αφού ακόμα μια πενταετία μαζί του τζιαι θα σσύψουμεν…

Δημήτρης Χριστόφιας

Αγγλοσαξονικές και βυζαντινές σκοτεινές και καταχθόνιες δυνάμεις καθυστέρησαν την ιστοσελίδα τζιαι ακόμα να την βάλουν. Έσιει όμως το email του Τζίμη για να του πείτε πως θέλετε να μάθετε παραπάνω για το πως μπορεί να στραβώσει ο ίδιος την Κύπρο τζιαι θα σας στείλει τον δικό του έμμισθο του ΑΚΕΛ να σας παραπληροφορήσει.

Φυσικά φταίει τζιαι το γεγονός ότι 4 1/2 χρόνια με τον Τάσσο τίποτε δεν επροχώρησε στην Κύπρο. Ευτυχώς έχουμεν το γραφείον πληροφόρησης του πολίτη για να κάμνουμεν παράπονα. Το ΑΚΕΛ εν πολλά πράματα που δεν καταλάβει (δέτε τζιαι την σελίδα της Χαραυγής) όπως ότι ο κουμμουνισμός εν κακό πράμα, το ίδιο τζιαι ο Λιλλήκκας, τζιαι το ίντερνετ διότι πρώτοι οι αμερικανοί το εκάμαν γνωστό.

Είμαι σίουρος πως σύντομα θα φκάλει ανακοίνωσην το γραφείον του ΑΚΕΛ που θα λαλεί.

«Οι λόγοι καθυστέρησης της Ιστοσελίδας του Δημήτρη Χριστόφια είναι που τον τζιαιρόν που ήταν ο Κληρίδης πρόεδρος δεν έρκετουν σκόπιμα οι ΣΥΤΑ να μας βάλει DSL.»

Ιωάννης Κασουλίδης

Η ποιό παλιά, ποιό μοντέρνα τζιαι ποιό ορθογραφημένη σελίδα by far (δηλαδή εν καλλύτερη που του Τάσσου). Αν τζιαι η σελίδα εν του Κασουλίδη εντούτις δεν πάσχει που προσωπολατρεία. Πραγματικά, τζιαι όϊ γιατί θα ψηφίσω Κασουλίδη, εν η καλλύτερη. Λλία πράματα τζιαι καλά τζιαι ενδιαφέρον συνδέσμοι.
Γενικά ο κόσμος έσιει μεγαλύτερο λόγο στην καμπάνια του, είτε εν βαλτοί είτε όϊ. Αννοίξετε τες τζιαι μόνοι σας, δέτε τζιαι λαλείτε μου.

Κώστας Θεμιστοκλέους

Κώστας who?

Advertisements

Responses

 1. Εγώ ρε Φιρφιρή, όι απλά επειδή δεν θα ψηφίσω τον Κας, αλλά βρίσκω την ιστοσελίδαν του νεροχόγλασην όπως την μουσικήν που θκιαλέει για να βάλλει στα κλίπ τζαι στες συγγεντρώσεις του. Λές τζαι είσαι σε χάι κλάς δεξίωση σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Μα ποιός του θκιαλέει την μουσική σιόρ; Αν εν τζαι οι ιδέες του μαλαχτές σαν τα μουσικά γούστα του σκηνογράφου του, πάει, η κύπρος θα περάσει που πενταετίαν των παραόξινων ξεροτζεφάλων στην πενταετίαν των ανάλατων υψηλών σαλονιών.

  Του Τάσσου, άτε, εκτός από την αισθητικήν Dixan του διαφημηστικού γραφείου Λιλλικά, η περιρρέουσα ζει τζαι βασιλεύει. Εβάλαν καμιάν τριανταρκάν αθκασερούς να πιάννουν ψευδόνυμα στυλ «απογοητευμένος αριστερός», «τσέ γκεβάρα» (αν μεν εν τζαι ένας που τα γράφει) τζαι βάλλουν μυνήματα υποστήρηξης του Τάσσου στο μπλογκ του. Ενομήσαν ότι οι μπλογκερς εν της νοημοσύνης των τηλεθεατών του ΡΙΚ.

  Ενδιαφέρον: μέτρα πόσα μπλογκς που προυπήρχαν της προεκλογικής περιόδου υποστηρήζουν Τάσσον!

 2. en xekatharo jie pou poiotikes meletes pou eginan oti nearoi morfomenoi anthropoi psifizoun giannaki. giati nomizeis tesserisimisi hronia den edehtiken akel jie tassos na mporoun oi foitites mas na psifizoun stis presvies mas sto exoteriko? dioti xeroun pws oi foitites stin pleonotita tous (opos martiroun kai ta apotelesmata ton foititikon eklogon pou i protoporia en proti) psifizoun kasoulidi.
  gama ta.

 3. Κύριε Φιρφιρή πολλά εύστοχα τα σχόλια σου. Ναι, επιτέλους και οι κύπριοι πολιτικοί ανακαλύπτουν το σύγχρωνο τρόπο πολιτικής επικονωνίας. Μόνο που επειδή οι ίδιοι απλά ακούσαν πως τούτο το «ίττερνε» έσσιει ψουμί αλλά εν το πολλοπιστέφκουν («ίττερνε τζιαι πελλάρες, αν δεν πάεις στον καφενέ του χωρκού να μιλήσεις του Κόσμου εν θα δεις χαΐρι») εν του διούν τζιαι τόση σημασία…
  Με εξαίρεση τον Κασουλίδη, που έσσιει 2-3 χρόνια από ότι θυμούμαι που έσσιει τη σελίδα του και με την οποία ασχολείται ο ίδιος (ή τουλάχιστον φαίνεται να διά συγκεκριμένες οδηγίες ο ίδιος ως προς το περιεχώμενο της) οι υπόλοιποι εκάμαν τη σελιδούα τους καθαρά για προεκλογικούς σκοπούς. Ο αγαπητός μας Τάσσσσσσος εν νομίζω να έσσιει ιδέα για το τι περιέχει η σελίδα του («κάμετε μου μια σελίδα που να γαμά τζιαι να δέρνει» – «Οκ κύριε πρόεδρε, τι να βάλουμε μέσα?» – «Ίνταμπου να βάλετε??? Ότι θέλετε σιόρ. Να φαίνεται ωραία όμως, να τη θωρείς τζιαι να πελλανίσκεις. Χαρκίεσαι εν να τα θκιεβάσει τζιαι κανένας?») ενώ ο ΄σύντροφος Δημήτρης 3,5 μήνες πριν τις εκλογές τζιαι ακόμα πρέπει να παζαρεύκει με το καπιταλιστικό σκουλίκι το σχεδιαστή που άκουσων-άκουσων θέλει τζιαι λίρες για να την κάμει.

  Α ναι…
  Τζιαι όποιος ενδιαφέρεται που την 1/3/2008 πουλιούνται σε συμφέρουσες τιμές τα domain http://www.tassospapadopoulos.com και http://www.christofias.com.cy

  Α ναι 2:
  Επροσέξετε τα link για τα profile του Τάσσσσσου στο youtube τζιαι στο facebook!!!

 4. Ma nomizo evales allo website gia ton Kasoulidi. I diki tou istoselida eni http://www.kasoulides.com

 5. Χμ.Θεωρώ το πολλά δύσκολο να εμπνεύσει κόσμο ο Κασουλίδης.Έστω τζαι αν έσιει την καλλύτερη σελίδα…

 6. Το Dixan logo του Τασσου is all the money!

  Και για το θέμα μόρφωσης…δηλαδή ο άνθρωπος που εν επήε πανεπιστήμιο εν μπορεί να ψηφίσει?
  ‘Η εγώ που εν κατέχω ιδιαίτερα που πολιτικά εν θα έπρεπε να μετρά η ψήφος μου?

  Τα πράματα εν ακριβώς όπως τα είπε ο φίλτατος ttoppouzokypraios.

  Πριν καιρό, εμπήκα να έβρω λλίες σελίδες για τα κόμματα και τη βουλή. Ούλλοι κάτι είχαν αλλά όι στο σημείο που να κάμνουν thoroughly inform τους αναγνώστες για τις ιδεολογίες τους κτλ.

 7. Είσαστεν αχάριστοι ρε παιθκιά νάναι καλά ο τασσσσος ο θεός να του κόφκει μέρες τσιαι να μου διά χρόνια . Ήβρα μάνα μου την ιστοσελίδα του αφού τη διαφημίζετε που γυρόν .Προσέξτε τι κάνω μπαίνω γλήορα γλήορα στη σελίδα του επειδή όμως είμαι λλίον αλλεργική άμαν τον θωρώ πάω βουριτή κάτω στο you tube και απολαμβάνω τις συναυλίες ειδικά του Ξυλούρη .Ορίστε εν χρήσιμη η ιστοσελίδα του.

 8. skeftume na kamo add to friends ton tasso sto facebook. casual buddy me ton tasso. inta la8os? ;p

 9. heh, ekama ton poke jie en me ekamen poke pisw.

 10. μα εν η ιδεα μου οξα του δημητρακη η σελιδα εν δουλευκει με firefox?

 11. ακυρων, θελει μιαν ωρα να κατεβασει τα javascript για να δουλεψουν τα μενου. βερυ κουλ.

 12. Mα εν η ιδεα μου οξα του δημητρακη η σελιδα εν πολλά αργή?

  Του Τάσσου παίρνει τους τόπους! 🙂

 13. φιρφιρη για δες και την σελίδα του κ. Χριστόφια. Είχα διαβάσει διάφορα τις τελευταίες μέρες για τις ιστοσελίδες των υποψηφίων και περίμενα κάτι πολύ wow! από το επιτελείο του κ. Χριστοφια αλλα δεν…. Όσο για του κ. Κασουλίδη, περιμένω πουλάκια και καμιά αγελάδα να κάνουν εμφάνιση.

  Προσωπικά πιστεύω πως του κ. Παπαδόπουλου το site είναι σαφώς ανώτερο – και από πλευράς σχεδιασμού, φιλικότητας προς τον χρήστη, διαθέσιμου υλικού και ιδιαίτερα όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχει, με πρώτο και καλύτερο τα rss feeds.

  Με λυπει κ. φιρφιρή που σαν μπλογκερ δεν αναγνωρίζεις την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του επιτελείου του κ. Παπαδόπουλου με το μπλογκ. Τουλάχιστον αυτοί έχουν βάλει και σοβαρό θέμα , προσκαλούν τον οποιοδήποτε να παραθέσει τις δικές του απόψεις , όποιες και αν είναι αυτές και δεν αναρτούν απλά φωτογραφίες.
  Αυτά προς το παρόν ….

 14. Μα εν η ιδεά μου όξα η ιστοσελίδα του Δημητράκη δενέχει BLOG?

  Ξέρετε … τώρα θυμήθηκα… στα κουμμουνιστικά καθεστώτα δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης!

 15. gnapp & γιαννής:
  παρα να εν προπαγανδιστικο το blog, δηλαδη να λογοκρινουν τα σχολια τζε να αφηνουν οτι τους συμφερει , καλυτερα να μεν εσιει τιποτε.

  …τζε αλιμονο αν εσιει ακομα κοσμο που πιστευκει οτι ο χριστοφκιας εν κομμουνιστης τζε οτι εννα ειμαστεν με τα σφυροδρεπανα αν φκει προεδρος

 16. entaxei re kopelia, perimenete na deite ta websites tou kathenos gia na apofasisete ti tha psifisete dld? en nomizo na exei simasia an o tassos exei blog i tou kasoulidi en pio oraia i selida tou. eimai siouros oti oute oi idioi xeroun oti exoun websites kai profiles sta youtubes. sto telos, an den tous deis live kai na tous akouseis na miloun den katalaveis ti plasmata einai.

  o tassos exei facebook mishimou. eleos!

 17. btw, xehasa na po oti en nakkon epikindyno gia kapoio blogger na diafimizei oti tha psifisei ton tade gia ton A i B logo. ektos tou oti o blogger tha einai biased, i gnomi tou tha epireasei kai para poly kosmo pou den exei idea i den xerei poion tha ipostirixei…

  enixero an symfoneite i oxi

 18. alex, με αλλα λογια λαλεις οτι εν επικινδυνο να λαλεις τη γνωμη σου επειδη καποιος μπορει να σε ακουσει τζε να σε λαβει υποψην;

 19. Touton eleipe na grafei opoios asxetos thelei tin apopsin tou sto internet. Pou eftasamen!!!

 20. Nicola, oxi den ennow auto. Ennow oti prepei na parousiazeis ola ta gegonota kai na min laleis synexeia ta yper kapoiou ypopsifiou kai na agnoeis ta kata.

  Kyriako, eisai krima. Sorry tziolas.

 21. tolipon kopelia meta pou ethkevasa oti egrapse o firfiris kai ta alla oulla pethkia ekateli3a sta e3is simperazmata

  1) proto 10 xronia i de3ia en to ekame na psifizoume stesprezvies mas kai karteras pou to tasso pou en ton psifizi kanenas neos na to kami kai ekino pou ipes pos i parapano nei pou spoudazoun sto e3oteriko psifizou gianaki einai megalo psema giati to 55% sto e3oteriko einai proodeftiki pou einai ka8ara xristofkias kai to allo 45% poda poji

  2)en nmz enas a8ropos pou boura mera nixta gia na kami enan kalo se touto topo o opios dipote na exi ora na asxolite me tin istoselida to kai to photoshop kai na kofki fotografies poda poji

  3)e 8a psifiso to gianaki pou to lali mes to ftin o nikos o anastasiadis ti na kami NA ME ENTA3I MES TO NATO oulla jioula kopelia mes to NATO NA MPI MONOS TOU

  4)en psifizw kanenan pou m lali simera oti prepi na doulefkw anagkastika allo 2 xrwnia pou ti zoi m signomi alla touto pai polla ekani pou doulefkoumen os ta 63 maxounde na mas to kamoun os ta 65 EKANI POU KLEESE MERA NIXTA EN IBRISKIS DOULIA SKEFTOU NA KAMOUN ALLO

  2 XRWNIA NA PARETISOUN NA DOULEFKOUN

  giafto file m firfiri skeftou 3ana pion ena psifisis giati 8orw se abrio na pollemas gia tin irini me to NATO gia na fiete tin tromokratia KAI na karteras na piasis sinda3i sta 70 sou AN PAME OS JIPANO

 22. Εν ενδιαφέρον το γεγονός ότι η σελίδα του Παπαδόπουλου δεν λειτουργεί πλέον..
  Τούτον ήταν δηλαδή; 5 χρόνια στη καρέκλα και «άντε γεια»;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: