Αναρτήθηκε από: firfiris | 29 Οκτωβρίου, 2007

Αυξομειώσεις

Επολλύναν οι τρύπες της ζώνης μου ενώ το ψυγείο φκαιρώνει.
Λλιανίσκουν οι τρίσιες της τζιεφαλής μου ενώ οι υπόλοιπες εδρατζιάσαν.
Εφκαίροσεν το τσεντίν μου τζιε επόλλυνεν το overdraft.
Επολλύναν οι γεναίτζιες τζι ελλιάναν οι γεναίτζιες.
Επολλύναν τα προεκλογικά μηνύματα τζιαι ελλίανεν το IQ μου.
Επολλύναν τα τραούδκια τζιαι ελλίανεν το χάρντντράϊβ.
Επόλλυναν οι τόποι να φκαίνω έξω τζιαι ελλίανεν η όρεξη μου.
Ακριβώσαν τα ρούχα τζιαι εφτηνίσαν οι συνειδήσεις.
Ο πονοτζέφαλος αυξομειώνεται ανάλογα με την μουρμούρα του οικογενιακού περίγυρου.
Η πίεση του τζυρού μου αυξομειώνεται αντιστρόφως ανάλογα με την μετοχή της τράπεζας Κύπρου.
Επολλύναν οι έποικοι τζι ελλιάναν οι προοπτικές λύσης του Κυπριακού.
Επολλύναν οι προσδοκίες τζιαι η αναμονή ενώ το ταχυδρομικόν μας κουτίν εν συνέχεια όφκερον. Τζίνοι που θέλουμεν να μας θυμούνται αγνοούν μας τζιαι οι τράπεζες δεν λαλούν να μας ξεχάσουν.
Επολλύναν οι αιτήσεις για δουλειά τζιαι ελλιάναν οι εφημερίδες που δκιαβάζω για να έβρω δουλειά. Επολλύναν οι απορρίψεις ενώ επολλύναν τζιαι οι αντοχές, τα νεύρα τζιαι το γινάτι. Τζιαμαί μαδερφάκκερς να με βρίσκετε όπως το καυλίν ομπρώς σας ώστε να με πιάτε.


Σχόλια

  1. Πρόσεχε μόνον… να μεν σε πιαν με το ένα σhέρι … έχοντας όργανο ευνουχισμού στο άλλο.

  2. Firfirh mou oso pio polla ta skeftesai toso pio lio zeis!!;) mia agkalia pou mena tzai ena piato afelia pou ta kamw wraia gia na aneveis!!;)

  3. Troe firfiri mou na megaloseis!!!

  4. Φιρφιρή στην Ελβετία το 80% των θέσεων εργασίας δεν παιρνούν που ανακοίνωση στες εφημερίες. Φαντάζουμαι στην Κύπρον. Πλάτυνε το παιδίον ερεύνης. Καλά κυκλώματα εν οι συντεχνιακοί. Τζαι ανόρπιστοί φίλοι. Τζαι το παιχνίδι του τηλεφώνου (ο αφρός της κουμέρας του πρώτου ανιψιού του συμπέθθερου της καθαρίστριας του υπουγού άκουσεν ότι ο Φιρφιρής γυρεύκει δουλειάν…). Ίντα δουλειαν γυρεύκεις αν επιτρέπεται; Γράψε μας έναν ποστ. Πού ξέρεις; Εγώ γυρεύκω έναν φυσικόν των οικοδομών με ειδίκευσην στες περιβαλλοντικές μελέτες. Κόφκω μακρυά αλλά μπορεί κανένας αναγνώστης σου να έκοψεν κουμπάρος του κουμπάρου της συμπεθθεράς του πρώτου ανηψιού τζεινου πε σε γυρεύκει! Που ξέρεις.

  5. To kalo prama argi firfiroudin. Kame ipomoni kai en na erti stin ora tou. Eshe ta mathkia sou anoixta na to deis. 🙂

  6. Ypomoni firfiri mou k tha katastalakseis kapou sintoma…. tha anapoleis tis meres pou isoun athkiaseros, giauto apolause tin eleftheria sou twra oso mporeis!!

  7. Exehases to epollinan oi genetzes jai oi gay jai ellianan oi antres

  8. Ευτυχώς πρόσεξα ότι το κατάταξες στα «σχεδόν σοβαρά» αλλιώς ήταν να ανησυχήσω. Μάλλον συμφωνώ με τη Συννεφούλα. Γιατί σε έφαγε η βιασύνη;

  9. Εγώ φιλούι μου καταλάβω σε. Η ανυπομονησία σου είναι φυσιολογική, αλλά άμα περάσει τα όρια μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφική. Παίρνε βαθιές αναπνοές!! Φιλάκια!


Σχολιάστε

Kατηγορίες