Αναρτήθηκε από: firfiris | Αύγουστος 8, 2007

Λυσσιώ σε μάνα μου

Κυρίες και Κύριοι,

και δεσποινίδες. Επιτέλους οι Αμερικανοί ανακάλυψαν τζιαι τζίνοι την τασhινόπιττα. Ορίστε τί λέει πρόσφατη μελέτη. (που τον Πολίτη)

Οι μυώδεις νεαροί άνδρες είναι πιθανότερο να έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους από τους λιγότερο γυμνασμένους άνδρες, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Personality and Social Psychology Bulletin. Ο δρ Ντέιβιντ Φρέντερικ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες εξηγεί ότι οι μύες στους άνδρες είναι ταυτόσημοι με τα φτερά της ουράς των αρσενικών παγωνιών. Ελκύουν τις γυναίκες που αναζητούν έναν αρρενωπό σύντροφο. Οι γυναίκες είναι γενετικά προγραμματισμένες να αναζητούν μυώδεις άνδρες.

Τζιαι συνεχίζει η μελέτη τζιαι δκιαβάζει προσεκτικά.

Οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο σωματικά από μυώδεις άνδρες, ειδικά για εφήμερη σχέση. Όταν όμως αναζητούν σταθερό σύντροφο, τείνουν να διαλέγουν κανονικούς άνδρες αντί ενός συντρόφου με τεράστιους δικέφαλους. Απ’ τη μια, οι μύες κάνουν τους άνδρες πιο σέξι για τις γυναίκες, αλλά απ’ την άλλη οι γυναίκες γίνονται περισσότερο καχύποπτες για τις ρομαντικές τους προθέσεις.

Επομένος εμείς οι άντρες μπορούμε να πάρετήσουμε να νιώθουμε μαλάκες. Η τσαπατσουλιά τζιαι το νεκάτωμα είναι ισότιμα κατανεμημένο ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι γεναίτζιες, λαλεί η μελέτη, θέλουν έναν μυώδη να τες ***** τζιαι έναν μαλάκα να αναγιώννει τα κοπελλούθκια που σπέρνει ο πρώτος. Ένα πράμα όπως τους αρσενικούς που βουρούν τις ξένες πουπίσω αλλά δεν τες βάλλουν σπίτι.

Τελικά με αρσενιτζοί με θυλητζοί έχουν υπόθεση. Βουρούμεν τους σκατοχαρακτήρες πουπίσω (δεκαεξάχρονα με μοτόρες τζιαι βέρμαχ για τις κοπέλλες, όποια έσιει όνομα πως γαμιέται για τους άντρες που έχουν σαφέστατα χαμηλότερα στάνταρτς αν τζιαι ώρες ώρες αμφιβάλλω) τζιαι διαιωνίζεται ο κύκλος. Απ ότι κατάλαβα οι αποτυχημένες σχέσεις ακολουθούν το εξής μοτίβο.

Άλφα Αρσενικό/Θυληκό έχοντας πλήρη επίγνωση της σεξουαλικότητάς του (γυμνασμένο κορμί, στήθος, κώλος τουμπωτός, κουτάλες τζιαι ράσιη τρίγωνη) νεκατώνεται με έναν άλλο αρσενικό/θυληκό που έσιει καλές προθέσεις τζιαι πολλήν αφέλεια. Το δεύτερο αρσενικό/θυληκό αφού φάει τα μούτρα του καλά καλά πικρανίσκει τζιαι λαλεί σαν τον πρόσφυγα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Στην επόμενη σχέση αποφεύγει τα Άλφα Αρσενικά/Θυληκά τζιαι μεταφέρει ούλλες τις ανασφάλειες που τις προηγούμενες σχέσεις τζιαι πληγώνει το άλλον αρσενικό/θυληκό που είχεν επίσης καλές προθέσεις. Τζιαι δώστου γυρόν του μπάκαρη.

Τζιαι για να καταλήξω κάπου, πού μας αφήνει εμάς τους αρσενικούς η μελέτη; Αν αρχίσουμε τα γυμναστήρια θα καλοπεράσουμεν, αλλά η μερίδα που θέλει κάτι επουσιώδες τζιαι με νόημα ωφείλουμε να σταματήσουμε τες γυμναστικές, να αρκέψουμεν τες μπύρες τζιαι να κάμουμεν σκεμπούδες. Κύπριες που θέλετε χάρτωμαν τζιαι γάμο σε κάποια φάση, μεν παραπονιέστε. Αν κρίνω που την φυσική κατάσταση τους παραπάνω Κυπραίους, εκέρτησεν το λαχείο σας.

Advertisements

Responses

  1. Βασική αρχή σύμφωνα με τον Αγρινό Ανθρωπισμό: Ο Άνθρωπος πρέπει να διαφέρει από τα ζώα σε κάτι (δείχτης & αντίχειρας παράλληλοι και σε απόσταση μισού εκατοστού)

    μετφ. Human beings should differ from animals in something. (…)

  2. yparhei diafora, plironoume forous


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: