Αναρτήθηκε από: firfiris | Αύγουστος 15, 2006

Υπερήρωες Made in Cyprus

Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι είναι διάσημοι ανά το παγκόσμιο όχι μόνο γιατί έχουν σκατέψει τον μισό πλανήτη αλλά και γιατί το ππόπ κκάλσιαρ τους έχει διεισδύσει σε όλες τις δυτικές κοινωνίες και όχι μόνο. Ο Μίκυ Μάους, ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν, οι Φανταστικοί Τέσσερεις, ο Ποπάϋ και πολλοί άλλοι είναι μερικοί ήρωες με τους οποίους έχουμε μεγαλώσει. Προτείνω λοιπόν κι εγώ μερικούς Κυπροκεντρικούς ήρωες για την αβαντ γκάρντ Κυπριακή Πολιτιστική Επανάσταση.

Σούβλα Μαν – Ο υπερήρωας με τις σμίλες χιαστί στο στήθος. Άφοβος, μουστακαλλής, κκελιάζων. Μυστικό του όπλο να ανάβει τα κάρβουνα ακόμα κι αν φυσάει με 4 μποφόρ, χωρίς μαστραππά και στερεό πετρέλαιο. Η δε σούβλα είναι πάντα σώζουμη, το κοτόπουλο καλοψημένο ενώ οι σιεφταλιές ουδέποτε είναι στότσhιν. Είναι προστάτης όλων των οικογενειαρχών και πετώντας με την ταχύτητα του φωτός βρίσκεται από τον κατασκηνωτικό χώρω στα Πλατάνια στην Πόλη Χρυσοχούς και τούμπαλιν στην αυλή σας σε δευτερόλεπτα.

Σσιεπέτ Μαν (sidekick ο Ψαροτούφεκ Μαν) – Ο προστάτης ήρωας των κυνηγών και του τμήματος θήρας. Δέρνει όσους στήνουν βερκά, πέφτει μπροστά στα σκάγια πριν κτυπήσουν τον κώλο του κυνηγού, μουστουνιάζει όσους ψατζιέφκουν σκύλους ή βάλλουν κασεττόφωνο να τραβούν το θήραμα. Η υπηρεσία θήρας τον καλεί με ένα λέϊζερ τύπου Μπάτμαν που δείχνει στον νυχτερινό ουρανό ένα περτίτζι παιξούμενο. Θρυλική η τριλογία “Λαθροθήρες στον Αστρομερίτη: Οι τετράτροχοι τρόμοι”. Όταν δεν εργάζεται κάμνει δώρο σιεπεττούθκια Μόντε Κάρλο στα μωρά των κυνηγών μαζί με αυτοκολλητούδι “Είμαι κυνηγός! Αγαπώ τη Φύση!” Για τις Ευρωπαϊκές εκδόσεις ο Σσιεπέτ Μαν φορεί φωσφοριζέ πορτοκαλί γιλέκο. Ο βοηθός του περιορίζεται στην καταπολέμηση του ψαρέματος με δυναμίτη.

Φαουσέρα η Αμείλικτη, η Κρέντιντκαρτ και η Μασκαρού: Το θρυλικό Κυπριακό τρίο. Οι Κύπριες ηρωήδες που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της καταπονημένης Κύπριας. Η Φαουσέρα τρώει που την γλώσσα όποιον τολμήσει να αντιμιλήσει της γεναίκας του. Μυστικό της όπλο η γλώσσα της: εκτινάσσετε όπως του χαμουλιού και κτυπά τον άντρα στα 30 βήματα. Διαθέτει επίσης ανεπτυγμένες αισθήσεις όπως υπερ-όραση για να βρίσκει τρίχες που άλλη γυναίκα πάνω στους άντρες, υπερακοή για να κάμνει φτίν μέσα από τοίχους πάχους μέχρι και 60 εκ. και σούπερ όσφρηση για αρώματα κακοπροαίρετων θυληκών. Η Κρέντιντκαρντ απαντάται στα καταστήματα της Μακαρίου και της Στασικράτου κυρίως, απ όπου προέρχονται και οι περισσότερες κραυγές βοηθείας. Αν δεν περάσει η πιστωτική κάρτα του παπά αμέσως βάζει τα δακτύλια της στο μηχάνημα τζιε παθαίνουν ηλεκτροπληξία οι υπάλληλοι της JCC μέχρι να καταλάβουν το λάθος τους. Η Μασκαρού με παρόμοιο τρόπο βουρά πουπίσω τες γεναίτζες μες τα κλαμπ. Αν βγεί κάποιας το μέϊκ-απ ανοίγει την καμπαρτίνα της παρουσιάζοντας μια πλήρη συλλογή πασαλειμμάτων; κρέμες, μάσκαρα, άϊλάϊνερ, πούδρα, σουβά, στόκκο, λίπ γκλοσς, κοτσινάδκια, φαουντέϊσιον, γλίττερ, σκιές, χρώματα πολέμου κλπ. Διαθέτει επίσης γόμαν για τακούνια ξηκολλημένα.

Advertisements

Responses

  1. ΓΚλίττερ παιδί μου, γκλίττερ.

  2. iouu anatrixiasa

  3. Cool blog, interesting information… Keep it UP Pump babe Protonix pill info shaved pubic women used pontiac trans am parts 1999 seimans fire alarms Brighton michigan faux painting classes Tuscon golf real estate Farrell-martin irish dance Anti google microsoft spyware Using sales mix in retirement planning shaved girls and boys

  4. Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. film editing schools


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: